Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Introductieweekend Antwerpen

  Ook dit jaar gaat EOS weer op introductieweekend naar Antwerpen, een legendarisch vervolg op de introductiedagen van de VU. Van 16 t/m 18 september zal het introductieweekend plaatsvinden.

  lees meer....
 • The Kick Off: 20 year anniversary

  Op maandag 3 oktober is het weer tijd voor de Kick Off! In Escape Studio zullen Justin Mylo, Alain Groove, DeepDownSouth en last but not least onze eigen Frezo Vivace ervoor zorgen dat het feest vele lichtjaren door zal gaan.

  lees meer....
 • 20 jaar EOS: De lustrumweek

  Sinds EOS haar vleugels op 27 augustus 1996 voor het eerst uit mocht slaan, heeft zij al talloze studenten bijgestaan in het uitgroeien van puisterige eerstejaars tot verstandige, goed op de arbeidsmarkt voorbereide, gediplomeerde.Het is het XXe bestuur en de Lustrum Commissie een waar genoegen u uit te mogen nodigen voor De Lustrumweek, die zal plaatsvinden van maandag 3 oktober 2016 tot en met vrijdag…

  lees meer....
 • International Businesstrip Tel Aviv

  Van 6 t/m 13 november kun jij mee om in Tel Aviv een kijkje te nemen bij zowel grote als kleine bedrijven. Grote namen als het Hilton en Maccabi zullen bezocht worden, maar ook de gemeente van Tel Aviv zal worden bezocht.

  lees meer....

Evenementen

 • Introductieweek

  Van augustus 24, 09:00 tot augustus 30, 23:59

  Bij Vrije Universiteit

  Na de zomervakantie is het dan zover: de VU Introductiedagen 2016! Niet alleen de VU heeft activiteiten georganiseerd, ook EOS, de vereniging van de Faculteit der Sociale Wetenschappen, heeft van alles voor jullie op de planning staan! Zo kun je feestend het IJ over varen op een ware partyboot en de leukste plekjes van de stad ontdekken tijdens de kroegentocht. Ook de klassieke EOS Biercantus zal deze week niet ontbreken, dus schraap vast de keeltjes! Gelegenheid om even rustig van alle activiteiten bij te komen zal er zijn bij de Brakke Bingo Brunch. Kortom: een betere manier om je studententijd te beginnen is er niet! Je kunt je hier inschrijven voor de VU introductiedagen.

  Lees meer...
 • Introductieweek bootfeest

  Van augustus 24, 17:30 tot augustus 24, 22:00

  Bij Station Amsterdam Centraal

  Om de VU Introductiedagen 2016 goed te beginnen heeft EOS een partyboot gefixt! De oranje combinatie van die avond is eten, drinken en feesten. Met fijne deuntjes van de DJ’s Frezo Vivace en Church wordt deze avond nog beter en gaan we dansend het IJ over! Zorg dat je er echt om 17:30 uur bent, want de boot vertrekt (helaas) ook zonder jou als je niet op tijd bent.

  Lees meer...
 • Introweek kroegentocht

  Van augustus 25, 21:30 tot augustus 25, 23:59

  Bij Amsterdam

  Natuurlijk vinden de borrels en feestjes van EOS niet alleen in FoyEOS plaats. Daarom laat EOS jou kennis maken met het uitgaansleven tijdens een ware kroegentocht. We zijn die avond onder andere welkom bij de Surprise Bar, Hotshots en de Kleine Cooldown. Daarnaast hebben we ook deals kunnen sluiten over de prijs van het bier. Get ready to party!

  Lees meer...
 • Eerste borrel van het jaar

  Van september 08, 17:00 tot september 08, 22:00

  Bij FoyEOS

  Het nieuwe collegejaar is aangebroken, en dat betekent ook dat de eerste EOS-borrel eraan komt! Hoe kan jouw jaar nou beter beginnen? Precies, niet! Kom daarom lekker een drankje doen en neem je vrienden mee. Maak (opnieuw) kennis met FoyEOS, het bestuur en alle leden die EOS rijk is. Iedereen is meer dan welkom, dus kom langs en mis deze fantastische avond niet!

  Lees meer...
 • Commissie Info Borrel

  Van september 15, 17:00 tot september 15, 21:00

  Bij VU Tuinzaal

  EOS is weer op zoek naar enthousiaste studenten die willen deelnemen aan een commissie! Op donderdag 15 september zal daarom vanaf 17:00 de jaarlijkse Commissie Informatie Borrel plaatsvinden in de Tuinzaal van het W&N-gebouw. Faculteitsvereniging EOS telt ruim 20 commissies die zich bezighouden met academisch-gerelateerde, carrière-gerichte en sociale activiteiten. Als lid van een commissie leer je contacten leggen, samenwerken en het is natuurlijk een mooie aanvulling voor op je CV! Klik hier om je in te schrijven als commissielid.

  Lees meer...
 • Introductieweekend Antwerpen

  Van september 16, 17:00 tot september 18, 17:00

  Bij Antwerpen

  16 t/m 18 september vindt het altijd legendarische introductieweekend naar Antwerpen weer plaats. Tijdens dit weekend ga je superveel mensen leren kennen en nieuwe vrienden maken! Daarnaast zullen we met z'n allen de kroegen in Antwerpen onveilig gaan maken door middel van een kroegentocht en een themafeest. Voor slechts €49,- kun jij een heel weekend lang feestvieren! Dit bedrag is inclusief verblijf, ontbijt, een luxe diner op zaterdagavond en een leuke activiteit zaterdag overdag. Dit mag je als eerstejaars zeker niet missen!

  Lees meer...
 • Lustrumweek

  Van oktober 03, 09:00 tot oktober 07, 23:59

  Bij Faculteitsvereniging EOS

  Sinds EOS haar vleugels op 27 augustus 1996 voor het eerst uit mocht slaan, heeft zij al talloze studenten bijgestaan in het uitgroeien van puisterige eerstejaars tot verstandige, goed op de arbeidsmarkt voorbereide, gediplomeerden. De afgelopen twintig jaar heeft de godin van de dageraad zich in verscheidene vormen geopenbaard en is zij zelf eveneens getransformeerd tot de krachtige vereniging die zij anno 2016 is. Het moge duidelijk zijn dat EOS de gelegenheid met beide handen aanpakt om, te midden van de verenigingspijlers Study, Fun & Business, het IVe lustrum tot een waar festijn te maken.

  Het is het XXe bestuur en de Lustrum Commissie een waar genoegen u uit te mogen nodigen voor De Lustrumweek, die zal plaatsvinden van maandag 3 oktober 2016 tot en met vrijdag 7 oktober 2016.

  Lees meer...
 • The Kick Off: 20 year anniversary

  Van oktober 03, 22:00 tot oktober 04, 03:00

  Bij Escape Studio

  Op maandag 3 oktober is het weer tijd voor de Kick Off! In Escape Studio zullen Justin Mylo, Alain Groove, DeepDownSouth en last but not least onze eigen Frezo Vivace ervoor zorgen dat het feest vele lichtjaren door zal gaan. Kaartjes kosten €7,50 voor leden en €10,- voor niet-leden, maar let op: Voor de vroege astronauten onder onze leden zijn er ook de speciale Early Birds voor €5,-. Kun je jouw geld beter bewaren voor je ruimtereis? Kom dan sneller dan het licht naar de Bestuurskamer (HG-02A61) en wie weet heb jij een Early Bird te pakken! Kom met ons feesten in Escape en geniet van een kosmisch drankje.

  Lees meer...
 • FSW Loopbaanweek

  Van oktober 31, 10:00 tot november 04, 17:00

  Bij Vrije Universiteit

  Ben jij op zoek naar een stageplek? Ben jij een masterstudent op zoek naar een bedrijf dat bij jou past? Ben je benieuwd wat je met jouw studie kunt bereiken?
  Dan is de FSW Loopbaanweek de ideale mogelijkheid voor jou! Van 31 oktober tot 4 november 2016 zal de FSW Loopbaanweek plaatsvinden. In deze week kun je deelnemen aan interactieve workshops van bedrijven zoals Edelman, Calco en KWINK groep. Je leert hier niet alleen het bedrijf kennen maar ook zul je veel kennis opdoen, waardoor de workshops handig zijn voor je gehele studie en carrière. Op 2 november zal een netwerkborrel plaatsvinden, waar je in een informele sfeer kunt netwerken met bedrijven als Car2Go, Jobs & Media Group en De Vrije Student. Deelname is gratis. Klik hier om je aan te melden.

  Lees meer...
 • International Businesstrip Tel Aviv

  Van november 06, 06:00 tot november 13, 23:59

  Bij Tel Aviv

  Tel Aviv is na Jeruzalem de grootste stad van Israël met bijna 400.000 inwoners. Het is ook één van de weinige plekken waar politiek en religie geen rol spelen, vandaar haar bijnaam ‘the Bubble’. Naast het uitgaansleven, strand, marktjes en goede winkels heeft Tel Aviv nog zoveel meer te bieden. Tel Aviv is namelijk ook het economische en culturele hart van het land. Hierdoor is het dus de perfecte locatie voor de EOS International Businesstrip!

  Lees meer...
10 101 events7d78c8fa90a5f0c3b27a811adfb611bc

Uitgelicht

Sponsoren