Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • The Kick Off: 20 year anniversary

  Op maandag 3 oktober is het weer tijd voor de Kick Off! In Escape Studio zullen Justin Mylo, Alain Groove, DeepDownSouth en last but not least onze eigen Frezo Vivace ervoor zorgen dat het feest vele lichtjaren door zal gaan.

  lees meer....
 • 20 jaar EOS: De lustrumweek

  Sinds EOS haar vleugels op 27 augustus 1996 voor het eerst uit mocht slaan, heeft zij al talloze studenten bijgestaan in het uitgroeien van puisterige eerstejaars tot verstandige, goed op de arbeidsmarkt voorbereide, gediplomeerde.Het is het XXe bestuur en de Lustrum Commissie een waar genoegen u uit te mogen nodigen voor De Lustrumweek, die zal plaatsvinden van maandag 3 oktober 2016 tot en met vrijdag…

  lees meer....
 • International Businesstrip Tel Aviv

  Van 6 t/m 13 november kun jij mee om in Tel Aviv een kijkje te nemen bij zowel grote als kleine bedrijven. Grote namen als het Hilton en Maccabi zullen bezocht worden, maar ook de gemeente van Tel Aviv zal worden bezocht.

  lees meer....

Evenementen

 • Workshops Bildung Academie

  Van september 27, 18:30 tot oktober 18, 21:00

  Bij Vrije Universiteit

  Onze toekomst is een open vraag. Globalisering, klimaatverandering, bevolkingsgroei, digitalisering, migratie en de vele andere bewegingen van deze tijd dagen ons uit tot innovatie. Behalve wetenschappelijke kennis en analytisch denkvermogen hebben we empathie, verbeeldingskracht en een ethisch raamwerk nodig om de snel veranderende wereld richting te kunnen geven. De Bildung Academie wil een brug bouwen tussen wetenschap, kunst, ondernemerschap en het concrete leven van de student. Wie ben ik en hoe verhoud ik me tot de ander? Hoe verandert de wereld en wat is mijn invloed? Een leeromgeving zoals de echte wereld – dat is Bildung op onze academie.

  Bildungsonderwijs

  De Bildung Academie is een platform voor inspiratie. Hoogleraren, corporate professionals en je medestudenten zetten jou aan om te leren in plaats van achterover te zitten in de collegebank. In de interdisciplinaire modules zet jij je opgedane kennis, ervaring en vaardigheden direct om in een project. Één ding is zeker: vanaf dag 1 ga je buiten je comfort-zone aan de slag.

   

  Lees meer...
 • Borrel

  Van september 29, 17:00 tot september 29, 23:00

  Bij Faculteitsvereniging EOS

  Donderdag 29 september is het weer tijd voor de EOS-borrel! In FoyEOS zal die avond bier, wijn en fris geschonken worden en zullen er versnaperingen voor je klaar liggen. Kom vooral gezellig langs en neem je vrienden mee om je onder te dompelen in een avond EOS-gezelligheid!

  Lees meer...
 • Lustrumweek

  Van oktober 03, 09:00 tot oktober 07, 23:59

  Bij Faculteitsvereniging EOS

  Sinds EOS haar vleugels op 27 augustus 1996 voor het eerst uit mocht slaan, heeft zij al talloze studenten bijgestaan in het uitgroeien van puisterige eerstejaars tot verstandige, goed op de arbeidsmarkt voorbereide, gediplomeerden. De afgelopen twintig jaar heeft de godin van de dageraad zich in verscheidene vormen geopenbaard en is zij zelf eveneens getransformeerd tot de krachtige vereniging die zij anno 2016 is. Het moge duidelijk zijn dat EOS de gelegenheid met beide handen aanpakt om, te midden van de verenigingspijlers Study, Fun & Business, het IVe lustrum tot een waar festijn te maken.

  Het is het XXIe bestuur en de Lustrum Commissie een waar genoegen u uit te mogen nodigen voor De Lustrumweek, die zal plaatsvinden van maandag 3 oktober 2016 tot en met vrijdag 7 oktober 2016.

  Lees meer...
 • The Kick Off: 20 year anniversary

  Van oktober 03, 22:00 tot oktober 04, 03:00

  Bij Escape Studio

  Op maandag 3 oktober is het weer tijd voor de Kick Off! In Escape Studio zullen Justin Mylo, Alain Groove, DeepDownSouth en last but not least onze eigen Frezo Vivace ervoor zorgen dat het feest vele lichtjaren door zal gaan. Kaartjes kosten €7,50 voor leden en €10,- voor niet-leden, maar let op: Voor de vroege astronauten onder onze leden zijn er ook de speciale Early Birds voor €5,-. Kun je jouw geld beter bewaren voor je ruimtereis? Kom dan sneller dan het licht naar de Bestuurskamer (HG-02A61) en wie weet heb jij een Early Bird te pakken! Kom met ons feesten in Escape en geniet van een kosmisch drankje.

  Klik hier om jouw ticket(s) te kopen

  Lees meer...
 • FSW Loopbaanweek

  Van oktober 31, 10:00 tot november 04, 17:00

  Bij Vrije Universiteit

  Ben jij op zoek naar een stageplek? Ben jij een masterstudent op zoek naar een bedrijf dat bij jou past? Ben je benieuwd wat je met jouw studie kunt bereiken?
  Dan is de FSW Loopbaanweek de ideale mogelijkheid voor jou! Van 31 oktober tot 4 november 2016 zal FSW loopbaanweek II plaatsvinden. In deze week kan je deelnemen aan interactieve workshops van bedrijven zoals Edelman, Calco en KWINK groep. Je leert hier niet alleen het bedrijf kennen maar ook zal je veel kennis opdoen, doordat de workshops handig zijn voor je gehele studie en werkcarrière.
  Op 2 november zal een netwerkborrel plaatsvinden, waar je in een informele sfeer kunt netwerken met bedrijven als De Vrije Student, Jobs & Media Group, Solve Amsterdam, Aethon, Defensie, Youtopia en the Hospitalitist. Deelname is gratis.. Klik hier om je aan te melden.

  Lees meer...
 • International Businesstrip Tel Aviv

  Van november 06, 06:00 tot november 13, 23:59

  Bij Tel Aviv

  Tel Aviv is na Jeruzalem de grootste stad van Israël met bijna 400.000 inwoners. Het is ook één van de weinige plekken waar politiek en religie geen rol spelen, vandaar haar bijnaam ‘the Bubble’. Naast het uitgaansleven, strand, marktjes en goede winkels heeft Tel Aviv nog zoveel meer te bieden. Tel Aviv is namelijk ook het economische en culturele hart van het land. Hierdoor is het dus de perfecte locatie voor de EOS International Businesstrip! Klik op lees meer en ontdek welke bedrijven we gaan bezoeken.

  Lees meer...
 • Election Night

  Van november 08, 21:00 tot november 09, 07:00

  Bij Vrije Universiteit

  In de nacht van 8 november op 9 november zal de VU in het teken staan van de Amerikaanse verkiezingen. Deze nacht zal de VU open blijven om samen met andere studenten de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen te horen. Deze nacht zullen diverse sprekers aan het woord komen om de verkiezingen uiteen te zetten en jou een beter beeld te geven van deze verkiezing.

  Verdere informatie en aanmelding zal de aankomende tijd bekend worden gemaakt!

  Lees meer...
7 101 events7d78c8fa90a5f0c3b27a811adfb611bc

Uitgelicht

Sponsoren