Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....
 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Liftweekend LaSSA

Met dit formulier kun je je aanmelden voor het liftweekend van LaSSA. Let op: je betaald €0.50 iDEAL kosten. Na het invullen van dit formulier krijg je een bevestigingsmail. Dit mailtje kan in je spambox terecht komen!
Voornaam(*)
Ongeldige invoer

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Email(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Liftpartner (niet verplicht)
Ongeldige invoer

Contactpersoon (in geval van nood)(*)
Ongeldige invoer

Graag naam en telefoonnummer van de contactpersoon opschrijven.

Hoeveel nachten?(*)
Ongeldige invoer

Bij welke vereniging zit je?(*)
Ongeldige invoer

Totaal
EUR0,00

Kies uw betaalmethode