Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Ieder jaar organiseert deze commissie een spectaculaire studiereis naar een internationale bestemming. Natuurlijk staan feestjes en plezier hoog op de agenda tijdens deze reis, maar de reis draagt ook bij aan het ontwikkelen van jezelf. Zo zijn over de jaren al verschillende universiteiten, consulaten, bedrijven en overheden bezocht.

Vorig jaar is er een 8-daags durende reis georganiseerd naar Wenen, Boedapest & Bratislava. Andere reizen gingen naar Marokko, Praag, Moskou en Sint-Petersburg. 

 

Voorzitter:  Henriët Schonewille
Secretaris:  Dana van 't Veer
Penningmeester: Kazin Salih
Externe Betrekkingen: Megiel Kerkhoven
Externe Betrekkingen: Jacobien Morren
Public Relations: Sanne de Bont
Public Relations Desirée van den Brink