Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Deze commissie is dit jaar voor het eerst in het leven geroepen voor de kersverse studenten van de faculteit! Voor en door eerstejaars bachelors, dat is de kern die geldt bij alle activiteiten van deze commissie. De eerste maanden van het studeren zijn vaak nog erg onwennig, daarom organiseren de leden van de Eerstejaars Commissie een aantal leuke activiteiten om de binding tussen de nieuwe studenten te vergroten. Aangezien dit een nieuwe commissie is zijn de leden hiervan nog volledig vrij in de invulling van de activiteiten, maar deelname hieraan wordt zeker aan alle eerstejaars aangeraden!  

Voor deze commissie zijn we opzoek naar eerstejaars bachelor studenten met een flinke dosis creativiteit en enthousiasme

 

Voorzitter: Djèva David
Secretaris: Simone van Dormolen   
Penningmeester: Kyrill Mahabier
Externe Betrekkingen:

Mareike Smid

Externe Betrekkingen: Joey Dohmen
Public Relations: Daniëlle Graman
Public Relations: Anne Boonstra

eerstejaars

V.l.n.r.: Boven: Mereike, Danielle, Kyrill, Djèva, Joey, Britt (coördinator), Onder: Simone, Anne