Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Deze commissie organiseert ieder jaar de International Business Trip, speciaal voor masters, pre-masters en eventueel derdejaars bachelor studenten. Aangezien deze studenten al aan het einde van hun opleiding zijn aangekomen, kunnen zij zich via deze reis oriënteren op het werken in het buitenland. Vergeleken met de internationale studiereis heeft deze reis een veel zakelijkere, carrièregerichte instelling; echt iets voor de ambitieuze en grensverleggende student! Deze Business Trip wordt gezien als 'The key to success!'. De Business Trip draagt zorg voor een reis van minimaal vijf dagen waarbij carrière en de arbeidsmarkt centraal staan. 

Afgelopen jaren is de reis onder meer naar Dubai, Genève, Dublin en Istanbul gegaan, hier zijn diverse bedrijven bezocht. Afgelopen jaar ging de reis naar het prachtige Tel Aviv! Deze plaats staat bekend als het New York van het Midden-Oosten en hierbij zijn verschillende internationale toonaangevende organisaties en bedrijven bezocht.

 

Voorzitter: Laura van Es
Secretaris: Eline Hoogeweij
Penningmeester: Celine Hansen
Externe Betrekkingen: Lennart Cramer
Externe Betrekkingen: Vivianne de Vries
Public Relations: Yvonne Drijver
 

 ibc
V.l.n.r.: Eline Hoogeweij, Celine Hansen, Laura van Es, Christa Dirix (coödinator), Vivianne de Vries, Lennart Cramer