Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....
 • AIESEC

  AIESEC is de grootste wereldwijde studentenorganisatie. Ons doel is om een positieve impact te creëren op de wereld en de toekomst. AIESEC biedt verschillende stages en vrijwilligersprojecten aan over de hele wereld. We vinden het belangrijk dat iedere jongere de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen om aan zijn of haar potentie te voldoen.

  Sinds we zijn opgericht in 1948, heeft AIESEC al meer

  lees meer....

Deze EOS commissie is één van de facilitaire commissies. De ERC werkt nauw samen met het bestuurslid Externe Betrekkingen, ze helpen bij het benaderen van bedrijven en het onderhouden van contacten. In deze commissie ben je constant in contact met bedrijven, wat handig kan zijn voor toekomstige stages of baantjes, en leer je veel over acquisitie en promotie. Heb jij een vlotte babbel, een goede onderhandelingstechniek en vind je het leuk om te netwerken? Dan is deze commissie zeker iets voor jou!

Voorzitter:  Laura Stoop
Secretaris: Dionne Steenbeeke
Algemeen: Steffi Hoolwerf
Algemeen: Haitse Kreek
Algemeen: Sharon Morri
   

 erc

V.l.n.r.: Boven: Sharon, Niels (coördinator), Laura, Dionne, Onder: Haitse, Steffi