Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Deze EOS commissie is één van de facilitaire commissies. De ERC werkt nauw samen met het bestuurslid Externe Betrekkingen, ze helpen bij het benaderen van bedrijven en het onderhouden van contacten. In deze commissie ben je constant in contact met bedrijven, wat handig kan zijn voor toekomstige stages of baantjes, en leer je veel over acquisitie en promotie. Heb jij een vlotte babbel, een goede onderhandelingstechniek en vind je het leuk om te netwerken? Dan is deze commissie zeker iets voor jou!

Voorzitter:  Jens Rooderkerk
Secretaris: Julie Keunen
Algemeen: Thaiza Kwas
Algemeen: Marijn Holl
Algemeen: Allard Jansen
Algemeen: Pieter van Brakel

 Externe Relaties Commissie

V.l.n.r.:
Boven: Max (coördinator), Thaiza, Pieter, Allard, Julie
Onder: Jens, Marijn