Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Laatste Borrel van het Jaar

Van juni 22, 17:00 tot juni 22, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Met pijn in het hart maar ook met heel veel trots presenteren wij de laatste borrel van het jaar en tevens de laatste borrel met de huidige Borrel Commissie. De laatste borrel waar Mark jullie DJ zal zijn, waar Samantha jullie troep opruimt, waar Rob jullie voorziet van een drankje, waar Thomas een dansje voor jullie zal doen en waar Jeske dit zooitje op orde probeert te houden. Op donderdag 22 juni zullen we voor de laatste keer de flesjes voor jullie openmaken en de drankjes inschenken. Sluit dit jaar samen met ons af en deel al je mooiste herinneringen in de FoyEOS.