Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Workshop: Explore Your Talent

Van november 22, 10:00 tot november 22, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

 

Vraag jij je ook wel eens af wat je talenten zijn en hoe je deze het beste kan inzetten? De meeste mensen weten helemaal niet waarin ze uitblinken, of weten het wel maar maken er niet optimaal gebruik van.

Herken jij jezelf hierin en wil jij jouw talenten (verder) ontdekken? Kom dan op woensdag 22 november gratis de workshop 'Ontdek jouw talent' volgen bij EOS. Deze interactieve workshop, gegeven door Young Talent Factory, geeft jou de benodigde handvatten om je talent te ontdekken en optimaal te gebruiken!


Tijdens de workshop gaan jullie erachter komen wie jij bent als persoonlijkheid, welke talenten je bezit en hoe je deze het beste kunt inzetten. Na afloop van de workshop ben je in staat je talent(en) te benoemen en kun je aangeven op welke gebieden jij jezelf onderscheidt van anderen.

Praktische informatie:
De workshop zal plaatsvinden op woensdag 22 november op de VU Campus (precieze ruimte volgt nog). We zullen om 15:00 uur starten en eindigen om 17:00 uur. Na de workshop zijn jullie allemaal van harte welkom bij de afsluitende borrel in de FoyEOS. Uiteraard zullen hier allemaal lekkere hapjes en drankjes voor jullie klaarstaan. Deelname aan de workshop (en borrel) is geheel GRATIS. Meld je dus snel aan voor deze leerzame middag via www.eosvu.nl/workshop, want vol=vol.