Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Running Dinner

Van november 23, 12:00 tot november 23, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

De Passief Commissie houdt enorm van drie dingen: eten, drankjes en het EOS-bestuur. Omdat we voor onze eerste activiteit niet konden kiezen tussen de drie, hebben we besloten alles te combineren. Daarom introduceren wij het eerste ‘running dinner’ bij EOS-bestuursleden!


 

Tijdens deze activiteit ga je op vier verschillende locaties een gerechtje eten. Niet zomaar op een locatie, maar bij een EOS-bestuurslid thuis! Welk bestuurslid heeft nog knuffels in bed liggen, welk bestuurslid heeft een poster van Justin Bieber in de huiskamer hangen en welk bestuurslid wast nooit af? Je krijgt een exclusief kijkje in het privéleven van het bestuur, een ‘once in a lifetime’ ervaring! Dit alles ga je doen in groepjes van zes, dus je leert ook andere EOS-leden beter kennen. De locaties liggen dicht bij elkaar, zodat je geen arrenslee of Amerigo nodig hebt om overal te komen.

Het thema van de avond is Sinterkerst & Nieuw. Want als het Cooldown Café het hele jaar door kerstmuziek van Mariah Carey mag draaien, dan mogen wij van Passief ook een beetje op de tijd vooruitlopen. Verwacht oudhollandse gezelligheid, themaspelletjes, cadeautjes en heel veel welkomstdrankjes, pepernoten en oliebollen.

Deelname kost 7,50 euro. Dit is inclusief een viergangendiner, onbeperkte drankjes en een avond vol spelletjes en gezelligheid. Inloop start om 17:00 in FoyEOS en om 17:30 vertrek je met je groepje naar de eerste locatie. Na het running dinner komen we weer samen op de VU en gaan we rollend door naar de Surprisebar. Koop snel je kaartje, want plekken zijn helaas beperkt.

Aanmelden kan via deze link.