Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

CtheCITY

Van november 29, 15:00 tot november 29, 21:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Altijd al Amsterdam willen ervaren als nooit tevoren? Dit is je kans!

Op woensdag 29 november organiseert de Bachelor Commissie haar eerste activiteit, namelijk een uitje naar CtheCity. Hier beleef je Amsterdam niet met je ogen, maar met je andere zintuigen. Je zult begeleid worden door een blinde gids. Durf jij het aan?


In Nederland zijn er zo’n 350.000 blinden en slechtzienden. Als gevolg van de vergrijzing, zal dit in 2020 toenemen met 20%. Blinden en slechtzienden geven aan dat zij door hun beperking niet volwaardig kunnen participeren en integreren in de samenleving. De impact is dan ook niet alleen groot voor de blinden en slechtzienden zelf, maar ook op diens omgeving en op de samenleving. Deze activiteit is bedoeld om het bewustzijn van deze impact te vergroten. Samen zorgen we voor een zichtbaar betere toekomst, dus wees erbij!

Lijkt dit je interessant en ben je een bachelor student? Schrijf je dan hier in voor €7,50 per persoon. Je kunt ook langs de balie in FoyEOS (HG02-A03) komen om daar je ticket te kopen. Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plekken! Als je zin hebt kun je na de activiteit nog een hapje met de commissie eten. Je bent van harte welkom!