Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Sinterklaasborrel

Van december 08, 17:00 tot december 08, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Het is weer tijd voor de Sinterklaasborrel van EOS! De oude baas heeft een bericht achtergelaten voor iedereen die het lezen wilt. Lees vooral verder...


"Brave leden van EOS, 

De meesten van jullie zijn lief geweest afgelopen jaar en dat zijn Sinterklaas en Luisterpiet absoluut niet vergeten. Op vrijdag 8 december zal piet daarom de FoyEOS rijkelijk bestrooien met knapperige kruidnootjes en zoete, zachte schuimpjes. Echter zijn deze lekkernijen niet bestemd voor diegenen die afgelopen jaar stoute gedragingen hebben vertoond...."

Of je nou wordt beloond met pepernoten of juist met de roe bestraft... Kom gewoon langs FoyEOS (HG02A-03), want je drankje krijg je sowieso!