Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Algemene Leden Vergadering 2

Van december 13, 17:00 tot december 13, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Woensdag 13 december 2017 zal de LXXXe Algemene Ledenvergadering der Faculteitsvereniging EOS plaatsvinden. Vanaf 17.00 uur begint de inloop en om 17:30 uur zal de vergadering geopend worden.


Tijdens de ALV zullen verschillende zaken besproken worden. De werkzaamheden van het bestuur zullen onder andere aan bod komen. Dit behelst de vorderingen van het beleidsplan, zoals het herindelen van de EOS-website, maar ook een tussenstand van de Commissieledenbattle! Daarnaast zullen de commissieleden hun plannen en prestaties presenteren. Ieder lid heeft de mogelijkheid om hier vragen te stellen.

De definitieve stukken voor de ALV staan uiterlijk één week voor de ALV op deze website, www.eosvu.nl. U kunt hier inloggen met uw eigen gegevens en wachtwoord. Afmelden kan bij Eva van der Zanden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..