Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

After Tentamen Borrel

Van december 22, 17:00 tot december 22, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Het geluid van krakende hersenen wordt langzamerhand steeds intenser op de VU waargenomen. De wijzers racen over de wijzerplaat en voor je het weet moet je even vier tentamens wegslikken. Ben je op zoek naar wat vertier tussen al die ellende?


Dat kan EOS regelen! Zo snel als tijden van drama komen, zo snel zullen ze ook weer gaan, want EOS zet op 22 december speciaal voor jou de bubbels koud! Opdat we onze verliezen mogen vergeten en onze overwinningen mogen vieren! We hopen jou al borrelend je tentamenweek uit te zien zwaaien!