Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Oude Bokken Pubquiz

Van november 02, 18:00 tot november 02, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Langzaam breekt de herfst weer aan. Dit betekent dat het tijd is voor een nieuwe alumni activiteit. Neem al je oud-studiegenoten mee en maak je klaar voor een ouderwets avondje gezelligheid met EOS.


Wie, wat waar?

- Oude Bokken Pubquiz

- 2 november 2017

- Vanaf 18:00 eten, 19:30 start pubquiz

- Kosten mee-eten 7,50, niet mee-eten 5,00

- Teams 4-6 personen (voorkeur kan worden doorgegeven)

Aanmelden kan hier
Let op: de aanmelding is gesloten. Wil je toch nog meedoen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden!

Let op: deze activiteit is alleen voor EOS-alumni