Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

rinske

Mijn naam is Rinske Stam, 20 jaar oud en alweer derdejaars student Communicatiewetenschap. Tot twee jaar geleden woonde ik nog in het mooie Alkmaar, maar toen mijn studentenleven begon heb ik mij gevestigd in het nog mooiere Amstelveen op de campus van de Vrije Universiteit. Terug kijkend is dit de eerste goede keuze geweest uit mijn studentenleven. Vanaf dit moment kon mijn echte studentenleven beginnen, en dat
betekende: nieuwe vrienden en vriendinnen! Mijn sociale kring werd vanaf het begin al gevormd met EOS-leden en dat zorgden voor een warme binnenkomst bij mijn allereerste EOS-activiteit: de borrel. Na deze activiteit was ik zeer enthousiast en besloot ik mij in te schrijven als
commissielid, mijn tweede goede keuze. Sinds deze borrel heb ik altijd al de ambitie gehad ooit in het bestuur van Faculteitsvereniging EOS te komen.

Begin dit jaar besloot ik mijn ambitie na te streven en meldde ik mij aan voor de sollicitatieperiode van het XXIe bestuur: de allerbeste keuze ooit. Na twee zeer zenuwslopende gesprekken kreeg ik afgelopen mei het verlossende telefoontje: ik was geselecteerd voor de functie Public Relations binnen het XXIe bestuur van Faculteitsvereniging EOS. Ik nam de uitdaging met beide handen aan en al snel zat ik samen met mijn voorgangster heel wat uurtjes te zwoegen in de bestuurskamer. Deze uurtjes hebben mij een flinke dosis zelfvertrouwen gegeven voor mijn bestuursjaar, en ik zal dan ook met veel plezier mijn functie gaan volbrengen. Aankomend jaar zal de promotie van EOS gaan gebeuren op social media, waar onder andere de Facebook-pagina, de Instagramaccount en de site onder vallen. Daarnaast zal er ook promotie plaatsvinden ‘offline’, door middel van posters & flyers.

Naast het inzetten voor de promotie van EOS zal ik een coördinerende rol hebben binnen de Almanak Commissie, Congres Commissie en de Media Commissie. Dit laatste zal mij aankomend jaar vooral ondersteunen met het nieuwe PR-project: promotie door middel van film. Daarnaast nemen ik plaats binnen de CW-zusjes overleg samen met Anouk Sanders.

Ik kijk uit naar een jaar vol nieuwe ervaringen, ontwikkeling en vooral veel plezier!