Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

rebekMijn naam is Rebekah Simmons, 20 jaar oud en ik ben in de eindfasen van mijn studies Politicologie en Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Al sinds mijn eerste jaar op de universiteit heb ik mij actief ingezet voor EOS. Het begon allemaal in 2013, toen ik als eerstejaars student belanden in de Borrel Commissie. Mijn eerste borrels waren nog een beetje ongemakkelijk, maar ik werd al snel steeds enthousiaster over EOS en haar leden. In de jaren die volgden bekleedden ik de functie van voorzitter, secretaris en penningmeester in drie andere EOS-commissies. Na drie jaar studeren zag ik nóg een jaar studeren niet zo zitten. Ik wilde een tijdje iets anders doen en een nieuwe uitdaging aangaan. Ik besloot te solliciteren voor het XXIe bestuur der Faculteitsvereniging EOS, met succes: dit jaar heb ik de eer om de functie van voorzitter te vervullen.

Als voorzitter ben ik aankomend jaar verantwoordelijk voor mijn bestuur en de gehele vereniging. Wij gaan ons dit jaar focussen op het verhogen van de betrokkenheid van de FSW-student bij EOS, wat ook beschreven staat in ons beleidsplan ‘Engagement’. Door meer aandacht
te schenken aan openheid, diversiteit en zichtbaarheid hopen wij een grotere en meer diverse groep FSW-studenten enthousiast te maken over EOS. Als voorzitter zal ik erop toezien dat er een duidelijke en stabiele koers wordt gevaren richting deze visie. Daarnaast zal ik overzicht houden over de dagelijkse bestuurstaken en mijn medebestuursleden zo goed mogelijk motiveren en ondersteunen. Samen met het bestuurslid Interne Betrekkingen zal ik mij bezig houden met het creëren van een fijne werksfeer. Ook houd ik me bezig met het plannen van wekelijkse bestuursvergaderingen en het voeren van functie-gerelateerde gesprekken.

Naast mijn rol als voorzitter zal ik namens EOS plaats nemen in het Universitair Verenigingen Overleg (UVO), Landelijke Samenwerking Studenten Antropologie (LaSSA), G5 en Platform voor Politicologen (PvP). Verder coördineer ik dit jaar de Internationale Studiereis Commissie
en de Politicoloog in Perspectief (PiP) Commissie.

Ik heb tot nu toe enorm veel enthousiasme, assertiviteit en inzet onder mijn medebestuursleden mogen waarnemen. Ik heb dan ook het volste vertrouwen in mijn bestuur en ik ben ervan overtuigd dat wij er samen met onze leden een mooi jaar van gaan maken!