Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

 

Heb jij aantoonbare affiniteit met en verstand van financiën en lijkt het jou leuk om een aantal keer per jaar de kas van een vereniging met ongeveer 1500 leden te controleren? Dan heb je geluk!

Voor het collegejaar 2017-2018 zoekt Faculteitsvereniging EOS nieuwe raadsleden voor de Kas Controle Commissie (KCC). Als KCC-lid wordt je geacht een aantal keer per jaar in samenwerking met de andere commissieleden de kas van de vereniging te controleren. Je houdt door het jaar een financieel oogje in het zeil en je ondersteunt de penningmeester bij zijn/haar taken. Daarnaast vergadert de KCC natuurlijk een aantal keer per jaar om de ALV en/of andere ideeën te bespreken.

Heb jij een helikopterview met betrekking tot financiën, administratieve kennis, ben je nauwkeurig, verantwoordelijk, te vertrouwen, realistisch, proactief, gestructureerd en kun je goed samenwerken? Meld je dan nu aan voor de selectieprocedure!

Aanmelding

Wil jij je aanmelden voor de selectieprocedure? Stuur dan voor vrijdag 17 november een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je:

1. CV

2. Motivatiebrief van maximaal 1 A4 met daarin:

• Motivatie voor de Kas Controle Commissie
• Wat jou dé kandidaat maakt voor de Kas Controle Commissie
• Wat jij toevoegt aan de Kas Controle Commissie
• Je ervaring met (verenigings-)boekhouden
• Je loopbaan tot nu toe bij EOS

Je ontvangt uiterlijk een week later bericht over je aanmelding en je eventuele gesprek dat plaats zal vinden in de week van 20 t/m 24 november.