Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

The Hospitalitist

Wat onderscheid jou nu echt? Wie ben jij en wat wil je? Je staat aan het begin van de rest van je carrière en kan nog elke kant op. Maar hoe dan? Ben jij op zoek naar een bijbaan die niet alleen om geld verdienen draait, maar waar je ook een groot sociaal netwerk opbouwt, jouw (borrel)skills traint en tot nieuwe inzichten over jezelf komt en begeleiding en tools ontvangt waar jij je verdere carrière wat aan hebt? Dan zoek je The Hospitalitist.

Bij ons krijg jij de regie in handen en bepaal jij hoeveel je werkt, waar en wanneer. Je komt bij Partners als Rijks, Hete Peper, de A'dam Toren, THIS IS HOLLAND, Afas Live en meer te werken in Amsterdam. Ook in Utrecht en Den Haag hebben wij een vestiging waarbij je bijvoorbeeld in kastelen staat te werken of bij het Binnenhof. Ook staan wij op alle Heineken festivals te shinen, denk aan Down The Rabbit Hole, Amsterdam Open Air en Lowlands. Van barvrouw, tot gastheer, van festivals tot koninklijke diners, wij doen het allemaal.

Ga jij altijd tot het uiterste? Ben jij een gastvrijheidsdier in hart en nieren? Wil je samen met ons groeien? Meld je dan aan!

 

Aanmelden

The Hospitalitist vindt dat goede service alleen kan worden gerealiseerd met goede mensen. Daarom investeren ze veel aandacht in hun medewerkers. En daarom investeren ze in een relatie met EOS. Interesse in deze bijbaan? Klik hier!

 

jpg hosp