Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Binnenkort stage lopen?

Moet jij tijdens je studie stage lopen en wil je een overzichtelijke website? Bezoek dan afstudeerstage.nl, hier worden zowel meeloop- als afstudeerstages aangeboden op WO niveau. Er worden stages aangeboden in verschillende richtingen bij grote bedrijven zoals Heineken, KPN en Rabobank.

Kennis maken met een multinational?

Hier vind je een overzicht van traineeships georganiseerd door gerenommeerde bedrijven in verschillende branches. Je kan hierbij denken aan multinationals als Microsoft, Unilever en Philips die voor verschillende richtingen binnen hun bedrijf trainee’s zoeken.

Handige tips voor solliciteren

SollicitatieBlog.nl is een website voor het meest brede en complete aanbod van tips, ervaringen en informatie voor starters op de arbeidsmarkt. Op de blog kun je werkervaringen, sollicitatietips, sollicitatieprocedures van bedrijven en nog veel meer vinden. Ook als je een voorbeeld sollicitatiebrief zoekt of heb je hulp nodig bij het maken van een cv, dan biedt deze blog hulp.

 EOS-VU Inhousedagen-banner