Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Spreekt de wereld van service bieden jou aan? Krijg jij een energy boost bij het maken van een sale? En kan jij net als iedere student ook wel een extra zakcentje gebruiken?

Dan is een nieuwe baan als verkoper in de telecom ideaal voor jou!
Als verkoopmedewerker voorzie jij de klant van een vakkundig advies met een daarbij matchend aanbod. Je richt je op het helpen van de klanten en op het verkopen van de allernieuwste producten en gadgets. Je mag klanten zelf te woord staan, beantwoordt vragen en brengt de nieuwste producten en diensten onder de aandacht. Een unieke kans om werkervaring op te doen bij een van Nederlands grootste telecomproviders!
Via YoungCapital vind je de leukste Retail vacatures bij telecom winkels in jouw regio!

What’s in it for you?

•    Een goed basissalaris met de daarbij behorende bonussen
•    Parttime en fulltime vacatures
•    Betaalde trainingen
•    Werken bij toonaangevende bedrijven zoals KPN, Tele2 en T-Mobile
•    Commercie en klantgerichtheid in een functie
•    Goede arbeidsvoorwaarden
•    Een baan bij jou in de buurt
Direct aan de slag?
Schrijf je dan nu in via www.youngcapital.nl of neem contact met ons op 023-7519200.

De nieuwe generatie aan het werk!

YoungCapital is de kickstarter voor jong talent op de arbeidsmarkt. Wij helpen jonge talenten zoals jij hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren door ze in contact te brengen met toonaangevende bedrijven, variërend van mkb tot multinational en de rijksoverheid. Er is altijd een werkgever die bij jou past!

Wij zijn online

Inschrijven en solliciteren doe je bij ons gratis en online via www.youngcapital.nl. Binnen twee minuten heb jij je profiel aangemaakt en kun je op zoek naar een vacature die bij jou past. Ben jij een match met een van onze klanten? Dan nodigen wij jou graag uit voor een face tot face of skypegesprek.