Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

logo

De Surprise Bar zorgt al vanaf 1992 voor gezelligheid in de straten achter het Leidseplein (Leidsekruisstraat). Het vertrouwde gezicht van onze barmannen geeft je het gevoel dat je thuis komt! Een bekende cabaretier omschreef de Surprise Bar in een van zijn comumns als de plek om je te onttrekken aan de dagelijkse gang van zaken. Na binnenkomst in deze relatief kleine kroeg begrijpt iedereen wat hij hiermee bedoelt!

EOS heeft al heel wat legendarische avonden beleefd in de Surprise Bar. Wil je deze avonden herleven of nog legendarischer maken? Op donderdagavond is EOS hier te vinden!