Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Vaak wordt vrijwilligerswerk onterecht onderschat. Het doen van vrijwilligerswerk biedt je namelijk mogelijkheden om nieuwe ervaringen op te doen en hierbij kennis en vaardigheden te onwikkelen. Daarbij vergroot je je netwerk door de contacten die je er op doet. En daarbij staat het ontzettend goed op je CV. Hoe beter jouw vrijwilligerswerk aansluit bij het soort werk dat je betaald wilt gaan doen, des te groter het effect op jouw baankans. Last but not least: met vrijwilligerswerk kun je wat makkelijker experimenteren dan met een betaalde baan. Op die manier kun je ervaring opdoen binnen verschillende werkvelden en functies en ondervinden wat je wel en wat je niet ligt. Dus heb je nog gaten in je agenda, twijfel niet en draag een steentje bij aan de wereld om je heen!