Met AcaBoo heb jij altijd jouw digitale studieboeken bij de hand. Door een account aan te maken en jouw studie te kiezen, kun je direct bij jouw persoonlijke leeromgeving. Vanaf €15 euro per maand, kun je in je boeken met gemak studeren. Alle boeken kun je streamen vanuit onze reader, je hoeft dus nooit meer te downloaden! Daarbij hebben we allerlei features toegevoegd, zoals noteren en markeren in de boeken. Samenvattingen hoef je zelf niet meer te maken, dat doen wij automatisch voor jou!

Bespaar tot 60% op jouw studieboeken
Wij willen jouw studentenleven zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hou je met AcaBoo altijd geld over voor leuke dingen! De prijs van je abonnement hangt af van het boekenpakket van jouw studie. Welke studie je ook volgt, met AcaBoo bespaar je altijd tussen de 40% en 60% op jouw nieuwste editie studieboeken! Wat ga jij doen met het geld wat je overhoudt?

Als lid van Faculteitsvereniging EOS krijg je een extra korting van 5% op de abonnementen van Acaboo. Log in op de EOS-website en kijk bij 'Algemene documenten' voor deze kortingslink!

AcaBoo logo tekst rechts gradient