De EOS Businessclub is een exclusief platform voor leden van Faculteitsvereniging EOS. Door middel van loopbaangerichte activiteiten, georganiseerd in samenwerking met partners uit het bedrijfsleven, streeft de Businessclub ernaar om studenten te ondersteunen in de ontwikkeling van professionele vaardigheden en zo een brug te slaan tussen student en arbeidsmarkt.

 

Informatie


Iedere maand worden er voor de leden van de Businessclub 1 á 2 activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten kunnen verschillen tussen trainingen om de professionele vaardigheden te verbeteren, tot inhousedagen om in contact te komen met potentiële werkgevers en inspiratie op te doen. Ook worden er verschillende masterclasses, workshops en andere loopbangeörienteerde activiteiten georganiseerd. Voor iedere student zitten er dus relevante activiteiten tussen. 

Als lid hoef je niet bij elke activiteit aanwezig te zijn. Jij kiest zelf welke activiteiten voor jou relevant zijn en daar meld je je voor aan. Ben je een bachelor student en wil je meer aan je professionele vaardigheden werken? Meld je dan aan voor een van de vele trainingen en workshops! Ben je een master student en heb je meer behoefte aan in contact komen met bedrijven? Kom dan naar een van de vele inhousedagen of de carrieremarkt aan het einde van het jaar!

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Aanmelden

Helaas is de aanmelddeadline voor de EOS Businessclub verstreken. Ben jij toch gemotiveerd om onderdeel uit te maken van de EOS Businessclub, stuur dan een mailtje met jouw motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Wij zullen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen!

FAQ

Als ik me aanmeld, moet ik dan naar alle activiteiten? 

Nee, als je je aanmeld word je lid van de Businessclub. Als lid van de Businessclub bepaal je zelf welke activiteiten voor jou relevant zijn en voor welke activiteiten jij je aanmeldt. 

Moet ik EOS lid zijn? 

Om lid te worden van de Businessclub dien je lid te zijn van EOS. Voor 15€ per jaar krijg je toegang tot alle voordelen van EOS, inclusief de Businessclub!

Kosten activiteiten geld? 

Nee, alle activiteiten zijn gratis te bezoeken door leden van de Businessclub.

Moet ik een (Pre-)Master volgen om mij aan te melden?

Nee, de Businessclub is toegankelijk voor alle studiejaren en richtingen.