Businessclub

De EOS Businessclub is een exclusief platform voor leden van Faculteitsvereniging EOS. Door middel van loopbaangerichte activiteiten, georganiseerd in samenwerking met partners uit het bedrijfsleven, streeft de EOS Businessclub ernaar om studenten te ondersteunen in de ontwikkeling van professionele vaardigheden en zo een brug te slaan tussen student en arbeidsmarkt.

Klik hier voor meer informatie!

 

Carrièreweek

Of je nu staat te popelen om de arbeidsmarkt te betreden of nog geen idee waar je moet beginnen met zoeken: de EOS Carrièreweek helpt je op weg naar een succesvolle toekomst! Tijdens dit jaarlijkse evenement krijgen FSW-studenten de mogelijkheid zich te oriënteren op hun kansen op de arbeidsmarkt, hun netwerk uit te breiden en te ontdekken waar hun interesses liggen.

Klik hier voor meer informatie!

 

Careerplatform

Het Careerplatform is hier voor jou! Of je nou op zoek bent naar een stage, traineeship, bijbaan of je eerste fulltime baan, dit platform heeft het allemaal. Op dit platform kan je allerlei vacatures van interessante organisaties vinden, die verschillen van ABN Amro tot Amnesty International. Maak een account aan en je krijgt allerlei updates over vacatures, sollicitatietips, alumni verhalen en workshops!

Klik hier voor meer informatie!