Dinsdag 2 oktober

Inhouseworkshop Young Talent Factory "Ontdek jouw droombaan"

11:00-13:00
Locatie: Amsterdam

Wat zijn jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt van nu? In deze workshop kom je erachter hoe jouw droombaan eruit ziet, wat jouw unieke talenten zijn en hoe jij jezelf onderscheidt van anderen. Na afloop kan je de eerste stap richting jouw droombaan zetten!

Helaas is deze inhousedag vol!

logo ytf6

 

Inhousedag Trust Krediet Beheer

14:30-17:00
Locatie: Amsterdam

Tijdens deze inhousedag krijg je meer te weten over TKB (Trust Krediet Beheer) en haar mogelijkheden voor jou. TKB is een Credit Managementorganistie die partners helpt met het sneller laten betalen van klanten. TKB heeft 4 takken waarin zij opereert; Incasso, Detachering, Outsourcing en het softwareprogramma TRUST IT. Meld je aan voor deze inhousedag en kom meer te weten van de wereld van Credit Management. De dag bevat onder andere informatie over het bedrijf, een interactieve workshop en een afsluitende borrel. 

Meld je hier aan!

logo tkb

 

Woensdag 3 oktober

Workshop Gemeente Hollands Kroon

13:00-16:00
Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam

Hollands Kroon is een ambitieuze organisatie. We geloven de beste resultaten te halen door uit te gaan van vertrouwen. Dat betekent dat er bij ons geen managers zijn, teams werken zelfsturend. Samen weet je namelijk wat het beste is. Hollands Kroon wil de slimste gemeente van Nederland zijn. Dat doen we bijvoorbeeld met een speciaal datateam dat met dashboards onze resultaten grafisch zichtbaar maakt.

Wij werken samen voor de inwoners van Hollands Kroon, zij staan in het middelpunt. Met het oog op de toekomst stimuleren we hun zelfredzaamheid en ondersteunen we initiatieven van inwoners. Als organisatie denken we wensen en ideeën van onze gemeenteraad en het College van Burgemeester en Wethouders verder uit en zorgen we ook voor de uitvoering daarvan. Wil jij kennismaken met een moderne, vernieuwende en vooruitstrevende gemeente die het toonaangevende voorbeeld is van de veranderende overheid? Met een uitdagende case laten wij je graag zien hoe wij onze kernwaarden vertrouwen, lef, bevlogenheid, contact en respect in de praktijk terug laten komen!

Meld je hier aan!

logo

 

Inhousedag Rekenkamer Rotterdam

14:00-16:30
Locatie: Rotterdam

De Rekenkamer Rotterdam is de luis in de pels van het gemeentebestuur en zijn medewerkers nogal eens onwelkome gasten. De rekenkamer is namelijk op te vatten als een intern toezichthouder van de gemeente. Door middel van onderzoek geeft zij oordelen over het functioneren en presteren van het gemeentebestuur, met name de burgemeester en wethouders. Deze oordelen, vergezeld met aanbevelingen, presenteert de rekenkamer aan de gemeenteraad van Rotterdam. Omdat rapporten van de rekenkamer vaak politiek zeer gevoelige onderwerpen betreffen, leiden zij tot veel politieke discussie en media-aandacht. Maar ook tot daadwerkelijke veranderingen in beleid en organisatie. De rekenkamer onderzoekt alle mogelijke onderwerpen, zoals ICT-systemen en de financiën, huishoudelijke hulp en schuldhulpverlening of gebiedsontwikkeling en culturele instellingen. Als onderzoeker van de rekenkamer bevind je je dus niet alleen midden in het politiek-bestuurlijke strijdgewoel, maar maak je ook kennis met heel veel verschillende onderwerpen.

Meld je hier aan!

RT 000 logo Rotterdam

 

Donderdag 4 oktober

Inhousedag VHIC

13:00-16:30
Locatie: Rijswijk

VHIC adviseert (overheids)organisaties over de aanpak van hun uitdagingen op het gebied van informatiebeheer. Dit doen we bijvoorbeeld door te kijken hoe de informatiehuishouding van een organisatie is opgebouwd. Welke informatie bevindt zich in welke werkprocessen en systemen in de organisatie en hoe dient deze informatie te worden beheerd. Op basis van die inventarisatie kunnen we stappen zetten om beter, sneller en goedkoper te werken. We helpen organisaties met kleine complexe stappen zoals de invoering van nieuwe wet- en regelgeving. Maar ook met ambitieuze stappen zoals de implementatie van een nieuw informatiesysteem waarbij de hele organisatie op een nieuwe manier moet gaan werken met alle uitdagingen die dat met zich mee brengt.

VHIC is een (h)echt familiebedrijf met een betrokken en stabiele cultuur waar veel kennis aanwezig is. Wat we adviseren, kunnen we ook leren en toepassen. Er wordt bij ons hard gewerkt maar er is ook tijd voor brainstormsessies met collega's en om ervaringen uit te wisselen tijdens de lunch of borrel. Met een relatief klein team proberen wij onszelf en onze producten en diensten continue te verbeteren. Het enthousiasme van onze klanten is onze motivatie om steeds nét iets verder te gaan in onze dienstverlening.

Meld je hier aan!

logo icon