In de FSW Carrièreweek worden er carrière gerelateerde activiteiten georganiseerd. Deze commissie heeft de taak om een gevarieerd, FSW-breed aanbod van inhousedagen, workshops, excursies en lezingen te organiseren die jou als student in contact brengt met het bedrijfsleven en de (semi-)overheid. Neem een kijkje in de keuken bij het bedrijfsleven en de (semi-)overheid, doe hier je waardevolle contacten voor later op en krijg een beter beeld van de arbeidsmarkt waar je later zou willen gaan werken. Het afgelopen jaar is er bijvoorbeeld samen gewerkt met onder anderen Brunel, Nestle, Mindshare en Accenture.

In deze commissie sta je constant in contact met bedrijven, wat handig kan zijn voor toekomstige stages of baantjes, en leer je veel over acquisitie en promotie. Voor deze commissie kun je in februari solliciteren en de FSW Carrièreweek I vindt in oktober plaats!
Wil je meer weten over hoe de FSW Carrièreweek er dit jaar uit zag? Klik dan hier.

 

Voorzitter: Max Koningen
Public Relations: Desiree van den Brink
Public Relations: Quinten Torre
Secretaris: Shadee de Wit
Penningmeester: Demi Boersma
Externe Betrekkingen: Thomas Binnendijk
Externe Betrekkingen: Jorian de Jonge

carriereweek

 

(v.l.n.r.: Shade de Wit, Thomas Binnendijk, Max Koningen (coördinator), Desiree van den Brink, Demi Boersma, onder: Jorian de Jonge, Quinten Torre)