Faculteitsvereniging EOS is alweer op zoek naar het XXIVe bestuur! Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020!

Een bestuursjaar bij EOS verrijkt je studentenleven op veel verschillende vlakken. Het is natuurlijk heel leerzaam: je doet bestuurlijke ervaring op binnen een grote vereniging en er is geen betere manier om te leren samenwerken en jezelf te leren kennen. Daarnaast is de gezelligheid die erbij komt kijken niet minder belangrijk. Je doet mee aan alle activiteiten en evenementen binnen EOS, waardoor je veel mensen leert kennen en je vrienden maakt voor het leven!

Vind jij het leuk om een jaar lang full time bezig te zijn met een bestuursjaar bij EOS? Mail dan uiterlijk 1 april je motivatiebrief van maximaal 2 A4'tjes (inclusief top drie functievoorkeuren) en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Voor vragen of meer informatie kan je altijd bij een bestuurslid terecht.

Pak deze kans en meld je snel aan!

Bestuursboekje 2019 klein