Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de Raad van Advies en de Sollicitatie Commissie van EOS! 

Ben jij initiatiefrijk, kan je goed samenwerken en je inleven in anderen? Maar kan jij ook onafhankelijk een oordeel vormen, adviseren en verantwoordelijk en discreet met informatie omgaan? Dan zoeken wij jou voor één van deze commissies! 


Raad van Advies

De Raad van Advies is een van de raadgevende organen van EOS. De leden van deze commissie zijn verantwoordelijk voor het gevraagd en ongevraagd adviseren van het bestuur. Daarnaast ondersteunen zij het zittende bestuur door bijvoorbeeld het coachen van bestuursleden op persoonlijk niveau. Zij zijn contactpersoon wat betreft het uitvoeren van het beleid en algemene EOS-zaken. Door eerder opgedane kennis in de vormvan commissie- en/of bestuurservaring of ervaring met coaching kan jij het bestuur helpen een onvergetelijk jaar neer te zetten.

Ben je geïnteresseerd in het bijdragen aan het vormen van beleid en het op de hoogte zijn van de daarvoor belangrijke reglementen? Heb je inzicht in teamverbanden en hoe het beste feedback te geven? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren voor de Raad van Advies. De deadline om je in te schrijven is 25 april. Aanmelden kan door het opsturen van je CV en een motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Sollicitatie Commissie

De Sollicitatie Commissie verzorgt zowel de sollicitaties in september en februari als men commissielid kan worden bij EOS, maar ook de bestuurssollicitaties in het voorjaar. Je leert als lid van de Sollicitatie Commissie hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten en sollicitaties af te nemen. Het is aan jou en je commissiegenoten om de vereniging te laten floreren door de juiste mensen op de juiste plekken te zetten en te zorgen dat de teams bij elkaar passen.

EOS geeft de voorkeur aan een kandidaat die zich in de volgende punten herkent:

 • Groot inlevingsvermogen
 • Onafhankelijke oordeelsvorming
 • Goed kunnen samenwerken
 • Verantwoordelijk en discreet met informatie omgaan
 • Flexibel

Tevens is het belangrijk dat je op de belangrijke momenten beschikbaar bent voor vergaderingen en het afnemen van sollicitaties. Deze momenten zijn zoals eerder genoemd in september, januari/februari en april/mei. Tenslotte zijn we op zoek naar een kandidaat die bij voorkeur meer dan één jaar plaats wil nemen in de commissie. Je kunt je aanmelden voor de selectieprocedure door uiterlijk 25 april 23:59 uur een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de volgende informatie:

 • CV als bijlage
 • Motivatiebrief
  • Waarom ben jij van toegevoegde waarde voor de Sollicitatie Commissie?
  • Uiteenzetting van jouw sterke en minder sterke eigenschappen en competenties
  • Eventueel je ervaring met het afnemen van sollicitaties