Lieve lezers,

Na weken webshops te hebben afgestruind op zoek naar de perfecte jurk is het volgende week eindelijk zo ver, het EOS Gala: Winter Wonderland! De commissie is afgelopen maanden bezig geweest met het bedenken van een thema, het vinden van een locatie en de laatste weken met de decoratie.

Hiernaast is het bestuur bezig geweest met het regelen van dates voor elkaar. Het is namelijk de traditie dat de bestuursleden dates voor elkaar moeten regelen voor het gala en voor de singles moest hiervoor natuurlijk getinderd worden. Na heel wat geswipe naar links of naar rechts hebben wij geschikte dates gevonden om de singles eens goed in de spotlights te zetten. Club Maïa is hiervoor een geschikte locatie.

Club Maïa heeft een maand geleden haar deuren geopend en onder andere Anna Nooshin heeft haar verjaardag daar gevierd. 16 januari is het ons moment om de tent af te breken en de blaren op onze voeten te dansen. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in en gaan nog even verder met het bij elkaar zoeken van de accessoires voor onze outfits.

Liefs,
Het XXIIIe bestuur

Gala def