‘Dit is voor studenten dé ideale kans om zich te oriënteren en te netwerken.’ ‘Wij willen uw bedrijf en onze studenten kennis met elkaar laten maken.’ ‘Wij willen meekijken met de toffe werkzaamheden die jullie uitvoeren.’ ‘Wie weet vindt u uw nieuwe beste werknemer tussen ons.’

Hoe vaak de Carrièreweek Commissie deze zinnen de afgelopen maanden heeft uitgesproken? Nou, schat het op tientallen keren. En het is gelukt!

Na maanden van bellen, mailen en brainstormen over wat het beste bij jou past, staan ze vast: de bedrijven die de FSS Career Week zullen vullen. De Carrièreweek Commissie heeft er alles aan gedaan om een mooi rooster samen te stellen. Voor jou, jouw carrière en natuurlijk jouw toekomst.

Er is voor ieder wat wils. Maandagochtend vertelt Dröge en Van Drimmelen over corporate communicatie en public affairs. ’s Middags gaan we langs bij adviesbureau Certus Groep om alles te horen over de overheid, de arbeidsmarkt en politieke besluitvorming.

Ben je gek op statistische gegevens, schuif dan dinsdag aan bij het CBS hier op de VU. Of reis ’s middags naar Den Haag om te zien wat er op het Ministerie van Binnenlandse Zaken gebeurt. Houd je meer van het creditmanagement van TKB? Dan is de woensdag jouw dag.

De donderdagochtend staat in het teken van Werken bij Defensie en vrijdagochtend hoor je van de mensen van Capgemini alles over consulting, IT-services, digitale transformatie en innovatie. Voor beide bedrijven hoef je de VU niet te verlaten, ze komen bij ons langs.

De VU is donderdagmiddag trouwens sowieso de place to be als het om carrière gaat. Tussen 15.00 en 18.00 wordt FoyEOS (HG-02A03) omgetoverd tot de FSS Career Market. De Carrièreweek Commissie en de Businessclub Commissie hebben hun handen in elkaar geslagen en nog meer bedrijven en recruiters uitgenodigd.

Er staat je wat te wachten…Houd daarom je agenda vrij en het Facebookevenement in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aankondigingen en het carrièrenieuws!

Veel liefs,

Eline Vedder
Public Relations Carrièreweek Commissie

Knipsel