Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Gala
Vrouwen gekleed in een prachtige galajurk en mannen mooi in pak! Wat zag iedereen er prachtig uit. In club Maia vond het jaarlijkse EOS-Gala plaats. Helemaal uitverkocht, leuke muziek, prachtige mensen en veel mooie foto’s.

De EOS Businessclub
Het jaar waarin de EOS Businessclub van start is gegaan! Heel veel gemotiveerde FSW-studenten hebben zich dit jaar aangesloten bij de EOS Businessclub. Hier kunnen wij alleen maar heel trots op zijn! Met de vele inhousedagen en workshops kunnen we wel zeggen dat dit een fantastisch eerste jaar was voor de EOS Businessclub!

Ledenweekend
In juni zijn we op Ledenweekend geweest naar Sevenum. De gezelligheid begon al in de bus met een variërend scala aan liedjes die iedereen uit volle borst mee zong. Lekker eten, een silent disco, een themafeest, vele (kaart)spelletjes en onwijs lekker weer!

Ledenpas
Met het XXIIIe bestuur zijn we het hele jaar bezig geweest met het ontwikkelen van een EOS-Ledenpas. Dit is een digitale pas waarmee je korting krijgt bij circa 110 winkels, waaronder Albert Heijn Zuidas en Starbucks Gustav Mahler.

CLU Efteling
Jaarlijks organiseert EOS twee uitjes voor de commissieleden. Dit jaar zijn we na een aantal jaar weer eens naar de Efteling geweest. Rond half negen vertrokken we vanaf de VU met de bus richting de Efteling. De Droomvlucht, Joris en de Draak, De Baron, De Vliegende Hollander, Carnaval festival, we zijn overal in geweest! We willen alle commissieleden nogmaals bedanken voor hun inzet dit jaar en voor de súper leuke dag! Wij hebben genoten.

Natuurlijk zijn er nog véél meer hoogtepunten! Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie betrokkenheid bij EOS. Mede dankzij jullie hebben wij een geweldig jaar gehad.

Ik wens je een hele fijne en welverdiende vakantie!

Heel veel liefs,

Nathalie de Pater
Namens het XXIIIe bestuur

efteling      Gala
LW