Lief EOS-lid,

Allereerst hoop ik dat je een fijne vakantie hebt gehad, uitgerust bent en een hoop leuke dingen gedaan hebt! Inmiddels zijn de colleges weer begonnen, wat betekent dat het nieuwe collegejaar officieel van start is gegaan.

Daarnaast betekent dit ook het einde van ons bestuursjaar. Waar we vorig jaar rond deze tijd bijna ingehamerd werden als XXIIIe bestuur, worden we nu bijna uitgehamerd.

Aanstaande woensdag 11 september vindt namelijk onze allerlaatste Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze ALV zullen wij ons beleidsplan evalueren en zal het financieel jaarverslag gepresenteerd worden. Wij zouden het heel leuk vinden om hier nog veel leden te mogen zien! De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op 11 september in HG-05A33. Om 17:30 zal de vergadering beginnen onder het genot van wat hapjes en drankjes. Het is niet alleen een hele interessante en leerzame avond, het is ook erg gezellig!

Ondanks dat wij allemaal weer begonnen zijn met studeren, is het idee dat er aanstaande woensdag een einde zal komen aan ons bestuursjaar een beetje gek. We zijn sinds 12 september 2018 elke dag samen geweest, we hebben leuke dingen gedaan met elkaar en hebben hard gewerkt aan de uitvoering van onze plannen en het draaiende houden van de vereniging. Gelukkig mogen we ons bestuursjaar aankomende week nog afsluiten met een overdrachtsdiner en een fantastisch Introductieweekend naar Antwerpen!

Ik wil mijn bestuur bedanken voor het super leuke en leerzame jaar, ik ben super trots op jullie! Daarnaast wil het XXIVe bestuur veel succes wensen met hun bestuursjaar. Ik heb vertrouwen in jullie en ben er zeker van dat jullie er een leuk jaar van gaan maken met elkaar! Daarnaast willen wij als bestuur jullie allemaal bedanken voor jullie betrokkenheid bij EOS. Mede dankzij jullie hebben wij een geweldig jaar gehad!

Veel liefs,

Nathalie de Pater
Namens het XXIIIe bestuur

EOS 1103

 

%MCEPASTEBIN%