Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Gala: Fifty Shades Of EOS

17Jan.

Van januari 17, 22:00 tot januari 18, 04:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Ben je bijgekomen van het feestgeruis van de drukke decembermaand en wil jij het nieuwe jaar feestelijk inluiden met je vrienden van EOS? Dit jaar wanen we ons in een wereld van mysterie en sensatie tijdens het Fifty Shades of EOS Bal Masquè!


Trek je smoking of glitterjurk maar aan, want samen trappen we het nieuwe jaar spetterend af in Club Nova! AFC, Jack Fluga en Dax draaien die avond de plaatjes en onze eigen Rens Mulder brengt een verrassende act met saxofonist Tomas Delfgaauw. Vergeet tijdens de avond ook vooral niet te stemmen op jouw Mr. en Ms. Grey. Voor hen staat een spannende verrassing te wachten!

Dresscode:
Bal Masquè. Maskers zijn na de kerstvakantie verkrijgbaar bij FoyEOS (HG 02-A03) voor slechts €2,50 per stuk of koop een uniek masker met 15% korting bij MaskshopVenice.nl.

Tickets:
€7,50 voor leden en €10,- voor niet-leden. Kaarten zijn vanaf 8 januari te koop in FoyEOS of online via www.eosvu.nl/fiftyshades. Houdt daarom deze pagina goed in de gaten! Let op: als je online een kaartje koopt, dan betaal je de niet-leden prijs + €0,50 Idealkosten.

Koop hier je ticket!


Nieuws

EOS zoekt een nieuw raadslid voor de KCC

Heb jij aantoonbare affiniteit met en verstand van financiën en lijkt het jou leuk om een aantal keer per jaar de kas van een vereniging met ongeveer 1500 leden te controleren? Dan heb je geluk!

Voor het collegejaar 2018-2019 zoekt Faculteitsvereniging EOS een nieuw raadslid voor de Kas Controle Commissie (KCC).

Lees meer...

Blog

EOS-blog #3: De EKO-avond

Lieve lezer,

Het is alweer tijd voor onze derde EOS-blogpost. Dit keer de eer aan mij om een bericht te schrijven over de EOS Kick-Off avond, ook wel de EKO-avond genoemd. Afgelopen dinsdagavond zijn namelijk de september commissies van start gegaan.

Lees meer...