Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Biercantus

22Feb.

Van februari 22, 18:00 tot februari 22, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

22 februari is het eindelijk tijd voor hét EOS-evenement waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt: de biercantus! We gaan er weer een groot feest van maken in de Tuinzaal, waar het bier rijkelijk zal vloeien, nieuw zangtalent ontdekt kan worden en vriendschappen versterkt zullen worden.


Dit jaar hebben we een geweldig thema, waarmee iedereen zijn of haar ware ik naar boven kan laten komen. Ben jij een Lodewijk of een Sjonnie, een Eleanor of een Anita? Of je nu een tokkie of een kakker bent, ga met de Passief Commissie mee op reis van ‘t Gooi tot Maaskantje!

Vind jij ‘me’ een passende vervanging voor ‘mijn’ en heb je alle seizoenen van de Flodders gezien? Laat dan de tokkie in je verder los door je matje nog even snel te laten groeien, je mooiste Roy Donders huispak uit de kast te halen en foundation op te smeren die minstens zo oranje is als het EOS-logo. Vind jij het proletariaat maar stijlloos en identificeer je je meer met een natte tosti of een dichtgetikt hertje? Vergeet dan niet om in een lacrosse polo, huidkleurige panty met lakschoentjes en/of geruite baret te verschijnen. We verwachten dat iedereen zich (on)gepast kleedt!

Inloop is vanaf 17:30 uur en we beginnen om 18:00 uur. Een kaartje kost €10,50! Dit is inclusief onbeperkt bier, een snack in de pauze en ongekende gezelligheid. Ieder jaar is de biercantus weer een populaire activiteit, dus schrijf je snel in (VOL = VOL). Kaartjes zijn vanaf donderdag 1 februari 12:00 uur beschikbaar hier

Het wordt super vo en fantasties, schittermagisch en lauw, wij hebben er zin in!


Nieuws

EOS zoekt nieuwe raadsleden voor de Kas Controle Commissie

Heb jij aantoonbare affiniteit met en verstand van financiën en lijkt het jou leuk om een aantal keer per jaar de kas van een vereniging met ongeveer 1500 leden te controleren? Dan heb je geluk! Voor het collegejaar 2018-2019 zoekt Faculteitsvereniging EOS een nieuw raadslid voor de Kas Controle Commissie (KCC).

Lees meer...

Blog

EOS-blog #5: Het Commissieleden Uitje


Lieve lezer,

Woensdag 14 november was het weer tijd voor het eerste Commissieleden Uitje van het jaar! We gingen gezellig met alle commissies ouderwets bowlen bij Knijn Bowling.

Al snel bleken er een paar commissieleden uitblinkers te zijn in bowlen.

Lees meer...