Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

Biercantus

22Feb.

Van februari 22, 2018 18:00 tot februari 22, 2018 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

22 februari is het eindelijk tijd voor hét EOS-evenement waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt: de biercantus! We gaan er weer een groot feest van maken in de Tuinzaal, waar het bier rijkelijk zal vloeien, nieuw zangtalent ontdekt kan worden en vriendschappen versterkt zullen worden.


Dit jaar hebben we een geweldig thema, waarmee iedereen zijn of haar ware ik naar boven kan laten komen. Ben jij een Lodewijk of een Sjonnie, een Eleanor of een Anita? Of je nu een tokkie of een kakker bent, ga met de Passief Commissie mee op reis van ‘t Gooi tot Maaskantje!

Vind jij ‘me’ een passende vervanging voor ‘mijn’ en heb je alle seizoenen van de Flodders gezien? Laat dan de tokkie in je verder los door je matje nog even snel te laten groeien, je mooiste Roy Donders huispak uit de kast te halen en foundation op te smeren die minstens zo oranje is als het EOS-logo. Vind jij het proletariaat maar stijlloos en identificeer je je meer met een natte tosti of een dichtgetikt hertje? Vergeet dan niet om in een lacrosse polo, huidkleurige panty met lakschoentjes en/of geruite baret te verschijnen. We verwachten dat iedereen zich (on)gepast kleedt!

Inloop is vanaf 17:30 uur en we beginnen om 18:00 uur. Een kaartje kost €10,50! Dit is inclusief onbeperkt bier, een snack in de pauze en ongekende gezelligheid. Ieder jaar is de biercantus weer een populaire activiteit, dus schrijf je snel in (VOL = VOL). Kaartjes zijn vanaf donderdag 1 februari 12:00 uur beschikbaar hier

Het wordt super vo en fantasties, schittermagisch en lauw, wij hebben er zin in!


Nieuws

Meld je aan voor de Alumni Commissie!

Wil je na jouw studie nog verbonden blijven met de gezelligste vereniging? Dat kan door naar de Alumni-events te komen, maar nu heb je ook de kans om plaats te nemen in de Alumni Commissie! Deze commissie is namelijk op zoek naar twee nieuwe commissieleden!

Lees meer...

Blog

EOS-Blog #12: Wat is er bijzonder aan je bestuursjaar?

Lieve lezer,

Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er al gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020! In deze blog vertellen de bestuursleden allemaal iets wat zij bijzonder vinden aan hun bestuursjaar.

Lees meer...