Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Wintersport Risoul
    Wintersport Risoul
  • Internationale Studiereis 2018
    Internationale Studiereis 2018

Workshop: Explore Your Talent

22Nov.

Van november 22, 2017 10:00 tot november 22, 2017 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

 

Vraag jij je ook wel eens af wat je talenten zijn en hoe je deze het beste kan inzetten? De meeste mensen weten helemaal niet waarin ze uitblinken, of weten het wel maar maken er niet optimaal gebruik van.

Herken jij jezelf hierin en wil jij jouw talenten (verder) ontdekken? Kom dan op woensdag 22 november gratis de workshop 'Ontdek jouw talent' volgen bij EOS. Deze interactieve workshop, gegeven door Young Talent Factory, geeft jou de benodigde handvatten om je talent te ontdekken en optimaal te gebruiken!


Tijdens de workshop gaan jullie erachter komen wie jij bent als persoonlijkheid, welke talenten je bezit en hoe je deze het beste kunt inzetten. Na afloop van de workshop ben je in staat je talent(en) te benoemen en kun je aangeven op welke gebieden jij jezelf onderscheidt van anderen.

Praktische informatie:
De workshop zal plaatsvinden op woensdag 22 november op de VU Campus (precieze ruimte volgt nog). We zullen om 15:00 uur starten en eindigen om 17:00 uur. Na de workshop zijn jullie allemaal van harte welkom bij de afsluitende borrel in de FoyEOS. Uiteraard zullen hier allemaal lekkere hapjes en drankjes voor jullie klaarstaan. Deelname aan de workshop (en borrel) is geheel GRATIS. Meld je dus snel aan voor deze leerzame middag via www.eosvu.nl/workshop, want vol=vol.