Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Wintersport Risoul
    Wintersport Risoul
  • Internationale Studiereis 2018
    Internationale Studiereis 2018

Running Dinner

23Nov.

Van november 23, 2017 12:00 tot november 23, 2017 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

De Passief Commissie houdt enorm van drie dingen: eten, drankjes en het EOS-bestuur. Omdat we voor onze eerste activiteit niet konden kiezen tussen de drie, hebben we besloten alles te combineren. Daarom introduceren wij het eerste ‘running dinner’ bij EOS-bestuursleden!


 

Tijdens deze activiteit ga je op vier verschillende locaties een gerechtje eten. Niet zomaar op een locatie, maar bij een EOS-bestuurslid thuis! Welk bestuurslid heeft nog knuffels in bed liggen, welk bestuurslid heeft een poster van Justin Bieber in de huiskamer hangen en welk bestuurslid wast nooit af? Je krijgt een exclusief kijkje in het privéleven van het bestuur, een ‘once in a lifetime’ ervaring! Dit alles ga je doen in groepjes van zes, dus je leert ook andere EOS-leden beter kennen. De locaties liggen dicht bij elkaar, zodat je geen arrenslee of Amerigo nodig hebt om overal te komen.

Het thema van de avond is Sinterkerst & Nieuw. Want als het Cooldown Café het hele jaar door kerstmuziek van Mariah Carey mag draaien, dan mogen wij van Passief ook een beetje op de tijd vooruitlopen. Verwacht oudhollandse gezelligheid, themaspelletjes, cadeautjes en heel veel welkomstdrankjes, pepernoten en oliebollen.

Deelname kost 7,50 euro. Dit is inclusief een viergangendiner, onbeperkte drankjes en een avond vol spelletjes en gezelligheid. Inloop start om 17:00 in FoyEOS en om 17:30 vertrek je met je groepje naar de eerste locatie. Na het running dinner komen we weer samen op de VU en gaan we rollend door naar de Surprisebar. Koop snel je kaartje, want plekken zijn helaas beperkt.

Aanmelden kan via deze link.