Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Wintersport Risoul
    Wintersport Risoul
  • Internationale Studiereis 2018
    Internationale Studiereis 2018

CtheCITY

29Nov.

Van november 29, 2017 15:00 tot november 29, 2017 21:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Altijd al Amsterdam willen ervaren als nooit tevoren? Dit is je kans!

Op woensdag 29 november organiseert de Bachelor Commissie haar eerste activiteit, namelijk een uitje naar CtheCity. Hier beleef je Amsterdam niet met je ogen, maar met je andere zintuigen. Je zult begeleid worden door een blinde gids. Durf jij het aan?


In Nederland zijn er zo’n 350.000 blinden en slechtzienden. Als gevolg van de vergrijzing, zal dit in 2020 toenemen met 20%. Blinden en slechtzienden geven aan dat zij door hun beperking niet volwaardig kunnen participeren en integreren in de samenleving. De impact is dan ook niet alleen groot voor de blinden en slechtzienden zelf, maar ook op diens omgeving en op de samenleving. Deze activiteit is bedoeld om het bewustzijn van deze impact te vergroten. Samen zorgen we voor een zichtbaar betere toekomst, dus wees erbij!

Lijkt dit je interessant en ben je een bachelor student? Schrijf je dan hier in voor €7,50 per persoon. Je kunt ook langs de balie in FoyEOS (HG02-A03) komen om daar je ticket te kopen. Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plekken! Als je zin hebt kun je na de activiteit nog een hapje met de commissie eten. Je bent van harte welkom!