Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • Deelnemen VU Introductieweek!
  Deelnemen VU Introductieweek!
 • Bestel je boekenpakket!
  Bestel je boekenpakket!
 • Word commissielid!
  Word commissielid!

Ledenweekend: American College Party

08Jun.

Van juni 08, 10:00 tot juni 10, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Het is zo ver, het allerleukste weekend van het hele jaar komt er weer aan, het EOS-ledenweekend! Heb jij zin in een spectaculair en gezellig weekend met jouw studievrienden en vriendinnen? Houd je agenda dan vrij op 8, 9 en 10 juni!


Dit jaar zal het thema van het weekend American College Party zijn, dus het belooft één groot feest te worden! Is jouw agenda nog steeds vrij op 8, 9 en 10 juni en heb jij zin in een leuk weekend vol gezelligheid, redcups, feesten en meer? Schrijf je dan nu snel hier in voor het luttele bedrag van 100 euro, want VOL=VOL!!!

LET OP: De algemene voorwaarden van het weekend vind je hier. Door je aan te melden ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden!

Dit bedrag is inclusief verblijf, reis, activiteiten en eten & drinken. Meer details over onder andere de locatie worden nog bekend gemaakt, dus houd de Facebookpagina in de gaten! We hopen jullie allemaal te zien in juni, bijzijn = meemaken!!!


Nieuws

Aangepaste openingstijden kamers EOS

Vanwege de vakantie is Faculteitsvereniging EOS gesloten. Vanaf woensdag 15 augustus zijn zowel de bestuurskamer (HG 02A-61) als FoyEOS (HG 02A-03) weer geopend!

Namens het XXIIe en XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!