Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

Ledenweekend: American College Party

08Jun.

Van juni 08, 2018 10:00 tot juni 10, 2018 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Het is zo ver, het allerleukste weekend van het hele jaar komt er weer aan, het EOS-ledenweekend! Heb jij zin in een spectaculair en gezellig weekend met jouw studievrienden en vriendinnen? Houd je agenda dan vrij op 8, 9 en 10 juni!


Dit jaar zal het thema van het weekend American College Party zijn, dus het belooft één groot feest te worden! Is jouw agenda nog steeds vrij op 8, 9 en 10 juni en heb jij zin in een leuk weekend vol gezelligheid, redcups, feesten en meer? Schrijf je dan nu snel hier in voor het luttele bedrag van 100 euro, want VOL=VOL!!!

LET OP: De algemene voorwaarden van het weekend vind je hier. Door je aan te melden ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden!

Dit bedrag is inclusief verblijf, reis, activiteiten en eten & drinken. Meer details over onder andere de locatie worden nog bekend gemaakt, dus houd de Facebookpagina in de gaten! We hopen jullie allemaal te zien in juni, bijzijn = meemaken!!!


Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #10: De februaricommissies

Hi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Deze keer staat de blog in het teken van de drie februaricommissies. Deze week zijn de inschrijvingen open gegaan voor de International Businesstrip Committee, de International Committee en de Introductie Commissie.

Lees meer...