Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Ledenweekend: American College Party

08Jun.

Van juni 08, 10:00 tot juni 10, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Het is zo ver, het allerleukste weekend van het hele jaar komt er weer aan, het EOS-ledenweekend! Heb jij zin in een spectaculair en gezellig weekend met jouw studievrienden en vriendinnen? Houd je agenda dan vrij op 8, 9 en 10 juni!


Dit jaar zal het thema van het weekend American College Party zijn, dus het belooft één groot feest te worden! Is jouw agenda nog steeds vrij op 8, 9 en 10 juni en heb jij zin in een leuk weekend vol gezelligheid, redcups, feesten en meer? Schrijf je dan nu snel hier in voor het luttele bedrag van 100 euro, want VOL=VOL!!!

LET OP: De algemene voorwaarden van het weekend vind je hier. Door je aan te melden ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden!

Dit bedrag is inclusief verblijf, reis, activiteiten en eten & drinken. Meer details over onder andere de locatie worden nog bekend gemaakt, dus houd de Facebookpagina in de gaten! We hopen jullie allemaal te zien in juni, bijzijn = meemaken!!!


Nieuws

EOS zoekt een nieuw raadslid voor de KCC

Heb jij aantoonbare affiniteit met en verstand van financiën en lijkt het jou leuk om een aantal keer per jaar de kas van een vereniging met ongeveer 1500 leden te controleren? Dan heb je geluk!

Voor het collegejaar 2018-2019 zoekt Faculteitsvereniging EOS een nieuw raadslid voor de Kas Controle Commissie (KCC).

Lees meer...

Blog

EOS-blog #3: De EKO-avond

Lieve lezer,

Het is alweer tijd voor onze derde EOS-blogpost. Dit keer de eer aan mij om een bericht te schrijven over de EOS Kick-Off avond, ook wel de EKO-avond genoemd. Afgelopen dinsdagavond zijn namelijk de september commissies van start gegaan.

Lees meer...