Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

EOS Draait Door!

23Jan.

Van januari 23, 17:00 tot januari 23, 22:00

De wereld van televisie is zeer veranderlijk, maar bij deze kunnen we met zekerheid bij Matthijs in de studio zitten!


Altijd al De Wereld Draait Door willen bijwonen, maar vind je het maar niks om er in je uppie naartoe te gaan? Dan is dit je kans!

Dinsdag 23 januari kun je met EOS mee naar de Westergasfabriek om live met Matthijs van Nieuwkerk in de uitzending te zitten. Kom je voor het nieuws, voor de live muziek of juist voor de LuckyTV fragmenten, het kan allemaal!

Let op: dit evenement is vol. Je kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om op de reservelijst te komen. Een kaartje koop je hier met 50% korting voor maar €5,00! VOL=VOL, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Nieuws

EOS zoekt een nieuw raadslid voor de KCC

Heb jij aantoonbare affiniteit met en verstand van financiën en lijkt het jou leuk om een aantal keer per jaar de kas van een vereniging met ongeveer 1500 leden te controleren? Dan heb je geluk!

Voor het collegejaar 2018-2019 zoekt Faculteitsvereniging EOS een nieuw raadslid voor de Kas Controle Commissie (KCC).

Lees meer...

Blog

EOS-blog #3: De EKO-avond

Lieve lezer,

Het is alweer tijd voor onze derde EOS-blogpost. Dit keer de eer aan mij om een bericht te schrijven over de EOS Kick-Off avond, ook wel de EKO-avond genoemd. Afgelopen dinsdagavond zijn namelijk de september commissies van start gegaan.

Lees meer...