Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Young Talent Factory Workshops

13Feb.

Van februari 13, 16:00 tot februari 13, 18:00

De dag dat jij de universiteit gaat verlaten komt continu dichterbij. Maar hoe bereid je je voor op een goede sollicitatie bij jouw droomwerkgever en waar liggen precies jouw krachten? Kom erachter tijdens een reeks van 3 workshops die Faculteitsvereniging EOS in samenwerking met Young Talent Factory organiseert!13 februari: Ontdek jouw talent!
Leer hoe jij jezelf kunt onderscheiden van jouw studiegenoten door jouw unieke talenten te ontdekken! In deze workshop ga je aan de slag met jouw unieke kwaliteiten en krijg je inzicht in het voorkeursgedrag van jezelf en de ander. Daarnaast krijg jij de kans om een professionele profielfoto bij ons te laten schieten, dus zorg voor een representatieve look!

20 februari: Ontdek jouw droombaan!
Ga jij binnenkort stage lopen of ben jij binnenkort afgestudeerd en heb jij geen idee welk bedrijf of wat voor functie bij jou zou passen? Ontdek het in deze workshop door te kijken naar wat jouw ideale werkplek zou zijn, welke taken jij op je zou willen nemen en wat voor soort bedrijfscultuur bij jou past.

28 februari: Solliciteren
Wat moet er tegenwoordig allemaal in een cv staan? En hoe schrijf je nou een goede motivatiebrief? Of ga je toch voor een videopitch? Leer in deze workshop wat de trends zijn op het gebied van solliciteren en ga er zelf mee aan de slag! Heb je al een cv? Neem hem mee naar deze workshop! Heb je moeite met het maken van een cv? Maak er gratis één aan via ons platform tijdens de workshop!

Meld je hier aan!

Nieuws

EOS zoekt nieuwe raadsleden voor de Kas Controle Commissie

Heb jij aantoonbare affiniteit met en verstand van financiën en lijkt het jou leuk om een aantal keer per jaar de kas van een vereniging met ongeveer 1500 leden te controleren? Dan heb je geluk! Voor het collegejaar 2018-2019 zoekt Faculteitsvereniging EOS een nieuw raadslid voor de Kas Controle Commissie (KCC).

Lees meer...

Blog

EOS-blog #5: Het Commissieleden Uitje


Lieve lezer,

Woensdag 14 november was het weer tijd voor het eerste Commissieleden Uitje van het jaar! We gingen gezellig met alle commissies ouderwets bowlen bij Knijn Bowling.

Al snel bleken er een paar commissieleden uitblinkers te zijn in bowlen.

Lees meer...