Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

Young Talent Factory Workshops

13Feb.

Van februari 13, 2018 16:00 tot februari 13, 2018 18:00

De dag dat jij de universiteit gaat verlaten komt continu dichterbij. Maar hoe bereid je je voor op een goede sollicitatie bij jouw droomwerkgever en waar liggen precies jouw krachten? Kom erachter tijdens een reeks van 3 workshops die Faculteitsvereniging EOS in samenwerking met Young Talent Factory organiseert!13 februari: Ontdek jouw talent!
Leer hoe jij jezelf kunt onderscheiden van jouw studiegenoten door jouw unieke talenten te ontdekken! In deze workshop ga je aan de slag met jouw unieke kwaliteiten en krijg je inzicht in het voorkeursgedrag van jezelf en de ander. Daarnaast krijg jij de kans om een professionele profielfoto bij ons te laten schieten, dus zorg voor een representatieve look!

20 februari: Ontdek jouw droombaan!
Ga jij binnenkort stage lopen of ben jij binnenkort afgestudeerd en heb jij geen idee welk bedrijf of wat voor functie bij jou zou passen? Ontdek het in deze workshop door te kijken naar wat jouw ideale werkplek zou zijn, welke taken jij op je zou willen nemen en wat voor soort bedrijfscultuur bij jou past.

28 februari: Solliciteren
Wat moet er tegenwoordig allemaal in een cv staan? En hoe schrijf je nou een goede motivatiebrief? Of ga je toch voor een videopitch? Leer in deze workshop wat de trends zijn op het gebied van solliciteren en ga er zelf mee aan de slag! Heb je al een cv? Neem hem mee naar deze workshop! Heb je moeite met het maken van een cv? Maak er gratis één aan via ons platform tijdens de workshop!

Meld je hier aan!

Nieuws

Meld je aan voor de Alumni Commissie!

Wil je na jouw studie nog verbonden blijven met de gezelligste vereniging? Dat kan door naar de Alumni-events te komen, maar nu heb je ook de kans om plaats te nemen in de Alumni Commissie! Deze commissie is namelijk op zoek naar twee nieuwe commissieleden!

Lees meer...

Blog

EOS-Blog #12: Wat is er bijzonder aan je bestuursjaar?

Lieve lezer,

Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er al gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020! In deze blog vertellen de bestuursleden allemaal iets wat zij bijzonder vinden aan hun bestuursjaar.

Lees meer...