Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Speciaalbier Borrel

20Jun.

Van juni 20, 17:00 tot juni 20, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Op 20 juni is het zover: de laatste borrel van het jaar! Nog één keer zal de godin van de dageraad een borrel voor jullie klaarzetten, nog één keer vullen we de koeling opnieuw met vloeibaar goud.


Om dit jaar echt goed af te sluiten, slaan we allerlei speciaalbiertjes in en maken we van deze borrel een EOS Speciaalbier Borrel! Of je nu een kenner of een amateur bent, er zit sowieso een geschikt drankje voor je bij. Voor maar €2,50 heb je al vijf speciaalbiertjes, daar kan geen supermarkt of stamkroeg tegenop!

Deze avond is extra bijzonder, omdat tijdens deze borrel de Almanak wordt uitgereikt! Alle commissieleden kunnen de EOS' survival gids deze avond komen ophalen!


Nieuws

Schrijf je in als mentor tijdens de introductiedagen!

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven als mentor tijdens de introductiedagen. Om de nieuwe eerstejaars een goede start van hun studie te bezorgen, hebben we namelijk nog een aantal van jullie nodig!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #21: Het XXIVe bestuur

Lieve lezers,

Op 5 juni werden Manon Paape, Sharon Morri, Frank Brugman, Shade de Wit, Noah Serkei en Andrea Nauta ingehamerd als kandidaatsbestuur. Vanaf 11 september zullen zij het stokje overnemen van het XXIIIe bestuur en aan de slag gaan als het XXIVe bestuur.

Tijd om hen eens beter te leren kennen! Je leest alles over het kandidaatsbestuur in deze blog.

Lees meer...