Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • EOS Presents: Night Tales
  EOS Presents: Night Tales
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future
 • Ledenweekend
  Ledenweekend

Ledenweekend: New Year Countdown

14Jun.

Van juni 14, 15:00 tot juni 16, 13:00

Bij 5975 Sevenum, Nederland

Het einde van dit enerverende schooljaar is in zicht. Om dit alles tot een spectaculair einde te laten komen, willen we dit samen met jullie knallend afsluiten tijdens het EOS Ledenweekend!


En wat is nu leuker dan het grootste feest van het jaar, oud en nieuw? Daarom gaan we samen met jullie niet één keer de glazen heffen, maar zal het hele Ledenweekend van 14 tot en met 16 juni in het teken staan van oud en nieuw. Op het themafeest zullen we door verschillende decennia reizen en daar weer gepast aftellen tot de toost. De dagelijkse evenementen zullen in het teken staan van oud en nieuw rond de wereld.

Heb jij zin om dit avontuur met ons aan te gaan? Schrijf je dan snel in via www.eosvu.nl/newyearcountdown!


Nieuws

Meld je aan voor de Raad van Advies of de Solcie!

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de Raad van Advies en de Sollicitatie Commissie van EOS! 

Ben jij initiatiefrijk, kan je goed samenwerken en je inleven in anderen? Maar kan jij ook onafhankelijk een oordeel vormen, adviseren en verantwoordelijk en discreet met informatie omgaan? Dan zoeken wij jou voor één van deze commissies! 

Lees meer...

Blog

EOS-blog #17: Het Landelijk Congres der Bestuurskunde

Lieve lezers,

Op 7 en 8 mei vindt het Landelijk Congres der Bestuurskunde plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Het thema van het congres is 'City of the Future: Risks and Opportunities of Future Urban Governance'.

Ben je geïnteresseerd in hoe de stad van de toekomst er uit kan zien en welke bestuurlijke vraagstukken hierbij komen kijken? Of wil je als bestuurskundige student in contact komen met jouw toekomstige werkgever? Zorg dan dat je 7 en 8 mei aanwezig bent!

Lees meer...