Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Het EOS intro programma
  Het EOS intro programma
 • Word lid!
  Word lid!
 • Introductie weekend
  Introductie weekend
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!
 • master groups
  master groups
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas

Batavierenrace

10May.

Van mei 10, 16:00 tot mei 12, 13:00

Bij Enschede, Nederland

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 mei is het weer zo ver, dan reist EOS af naar het prachtige Enschede om mee te doen aan de grootste estafetteloop van de Benelux: de Batavierenrace!

De EOS Batavierenrace 2019 is vanaf nu ook open voor niet-leden, dus nodig al je sportieve vrienden uit voor een gezellig weekend met EOS!


Je zal hierbij met je ploeg in etappes van Nijmegen naar Enschede lopen. De sportievelingen onder ons kunnen zich dus lekker uitsloven om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten, en de wat minder sportievelingen kunnen na hun kortere afstand genieten van het eindfeest, een verfrissend drankje en veel gezelligheid.

De inschrijfkosten voor de Batavierenrace zijn €21! Bij deze prijs zit inbegrepen: deelname aan de race, slaapplek (tentje moet je zelf meenemen!), EOS hardloopshirt, het Batavierenrace eindfeest, ontbijt zondagochtend en een weekend vol gezelligheid en nieuwe vrienden.

Lijkt het je leuk om dit jaar mee te doen aan de Batavierenrace? Je kunt je inschrijven via www.eosvu.nl/batavierenrace! Wij hebben er zin in, hopelijk zien we jullie daar!


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...