Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • het XXIVe bestuur!
  het XXIVe bestuur!
 • EOS Congress
  EOS Congress
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future

Batavierenrace

10May.

Van mei 10, 16:00 tot mei 12, 13:00

Bij Enschede, Nederland

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 mei is het weer zo ver, dan reist EOS af naar het prachtige Enschede om mee te doen aan de grootste estafetteloop van de Benelux: de Batavierenrace!


Je zal hierbij met je ploeg in etappes van Nijmegen naar Enschede lopen. De sportievelingen onder ons kunnen zich dus lekker uitsloven om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten, en de wat minder sportievelingen kunnen na hun kortere afstand genieten van het eindfeest, een verfrissend drankje en veel gezelligheid.

De inschrijfkosten voor de Batavierenrace zijn €21! Bij deze prijs zit inbegrepen: deelname aan de race, slaapplek (tentje moet je zelf meenemen!), EOS hardloopshirt, het Batavierenrace eindfeest, ontbijt zondagochtend en een weekend vol gezelligheid en nieuwe vrienden.

Lijkt het je leuk om dit jaar mee te doen aan de Batavierenrace? Je kunt je inschrijven via www.eosvu.nl/batavierenrace! Wij hebben er zin in, hopelijk zien we jullie daar!


Nieuws

Meld je aan voor het XXIVe bestuur!

Faculteitsvereniging EOS is alweer op zoek naar het XXIVe bestuur! Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #15: Het EOS Congres 2019

Lieve lezers,

Framing, een concept wat vaak gebruikt wordt in de politiek, door organisaties en natuurlijk in het nieuws. Maar wat weten wij hier nu eigenlijk van en hoeveel invloed heeft dat daadwerkelijk op onze gedachten en acties?

Lees meer...