Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Het EOS intro programma
    Het EOS intro programma
  • Word lid!
    Word lid!

Koningsmarkt

25Apr.

Van april 25, 17:00 tot april 25, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Vind jij de markten met Koningsdag ook altijd zo leuk, maar vind je het eigenlijk te vroeg om je bed ervoor uit te komen? Bij EOS hebben wij op 25 april een EOS Koningsmarkt! Voor deze borrel hoef jij totaal niet vroeg je bed uit te komen, sterker nog je kan lekker uitslapen.


Je zal thuis vast wel iets hebben liggen waarvan jij denkt: 'dit was echt een leuk ding, maar ik heb er niks meer aan'. Misschien dat iemand anders er gelukkig van kan worden. Neem dit vooral mee en ruil dit onder het genot van een lekker koud drankje tijdens de EOS Koningsmarkt!


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...