Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

Internationale Studiereis 2019

06Apr.

Van april 06, 15:00 tot april 14, 11:00

Bij Zagreb, Kroatië

De Internationale Studiereis 2019 gaat naar Ljubljana en Zagreb! Het belooft een fantastische reis te worden met veel zon, gezelligheid en cultuur.


Voor slechts €399,- kun jij met ons mee naar deze twee mooie steden! Wij kunnen je nu al verzekeren dat je dit niet wilt missen. Dus houd het Facebook event in de gaten voor updates.

De inschrijvingen voor deze reis gaan op vrijdag 25 januari open om 12:00 stipt. Meld je aan via www.eosvu.nl/studytrip en wie weet bewandel jij straks met EOS de prachtige straten van Ljubljana en Zagreb!


Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #10: De februaricommissies

Hi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Deze keer staat de blog in het teken van de drie februaricommissies. Deze week zijn de inschrijvingen open gegaan voor de International Businesstrip Committee, de International Committee en de Introductie Commissie.

Lees meer...