Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

Biercantus: Sparkle & Shine

20Feb.

Van februari 20, 17:00 tot februari 20, 21:00

Bij De Boelelaan 1081C, 1081 HV Amsterdam, Nederland

Zet 20 februari in je agenda, want dan staat de enige echte EOS Biercantus: Sparkle & Shine op het programma!


Hét evenement waar velen van jullie het hele jaar naar hebben gesmacht zal dit jaar in het teken staan van Sparkle & Shine. Haal dus je glitterpak uit de kast en kom er zo gierend als Geer en Goor weer uit. Geen kleur is te gek, alles is welkom zolang je maar shinet als de Toppers. Zing de keeltjes maar vast warm. Voor de best geklede persoon ligt er nog een beloning op passend niveau in het verschiet!

De Tuinzaal opent vanaf 17:00 haar deuren en we beginnen om 17:30. Ieder jaar is de Biercantus weer een populaire activiteit, dus schrijf je snel in want vol = vol!

Dus laß doch die Sorgen zu Haus en koop je kaartje voor dit spektakel! De kaartjes kosten €10,- en zijn te koop vanaf vrijdag 1 februari 12:00 via www.eosvu.nl/biercantus2019!


Nieuws

Meld je aan voor de Alumni Commissie!

Wil je na jouw studie nog verbonden blijven met de gezelligste vereniging? Dat kan door naar de Alumni-events te komen, maar nu heb je ook de kans om plaats te nemen in de Alumni Commissie! Deze commissie is namelijk op zoek naar twee nieuwe commissieleden!

Lees meer...

Blog

EOS-Blog #12: Wat is er bijzonder aan je bestuursjaar?

Lieve lezer,

Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er al gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020! In deze blog vertellen de bestuursleden allemaal iets wat zij bijzonder vinden aan hun bestuursjaar.

Lees meer...