Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Het EOS intro programma
  Het EOS intro programma
 • Word lid!
  Word lid!
 • Introductie weekend
  Introductie weekend
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!
 • master groups
  master groups
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas

FSS Career Week

24Feb.

Op februari 25,

Bij De Boelelaan, Amsterdam, Nederland

Of je nu staat te popelen om de arbeidsmarkt te betreden of nog geen idee hebt waar je moet beginnen met zoeken: de FSS Career Week helpt je op weg naar een succesvolle toekomst!


Ontdek waar jouw interesses liggen tijdens inhousedagen bij toonaangevende organisaties en wie weet kom je wel in contact met je nieuwe werkgever.

Kom ook langs tijdens de FSS Carreer Market op donderdag 28 februari en ontmoet je potentiële collega's!

Maandag 25 februari 11:00 in Den Haag: Dröge & van Drimmelen

Dröge & van Drimmelen is een Haags adviesbureau dat actief is op het snijvlak van public affairs en corporate communicatie. De adviseurs weten hoe de politieke arena eruitziet en helpen daarmee overheden en het bedrijfsleven bij het versterken van hun positie rond maatschappelijke vraagstukken. Dat doen zij in Den Haag, Brussel en bij maatschappelijke organisaties. Meld je hier aan!

Maandag 25 februari 16:00 in Rotterdam: Certus Groep

Maak kennis met dé kennispartner voor de overheid! Certus Groep verbindt, traint en adviseert mensen en publieke organisaties. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert door maatschappelijke ontwikkelingen en politieke besluitvorming (hét werkveld van sociale wetenschappers) is het belang van persoonlijke oplossingen groter dan ooit. 

De vraag naar studenten met inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en uiteraard kennis van zaken is groot. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen en jouw mogelijkheden binnen deze grote organisatie te ontdekken! Meld je hier aan!


Dinsdag 26 februari 10:00 op de VU: Centraal Bureau voor de Statitiek

Het Centraal Bureau voor de Statistiek onderzoekt zo ongeveer alles wat voor onze samenleving van belang is, van economische groei en consumentenprijzen tot criminaliteit of vrije tijd. In een samenleving waarin informatie explosief toeneemt, is het vrij kunnen beschikken over betrouwbare en integrale data cruciaal.

Het CBS levert als hét statistische bureau van Nederland met betrouwbare statistische informatie en data inzicht in maatschappelijke vraagstukken. Daarmee voedt het CBS het maatschappelijk debat, de beleidsontwikkeling en de besluitvorming en draagt zo bij aan welvaart, welzijn en democratie! Meld je hier aan!

Dinsdag 26 februari 15:00 in Den Haag: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ben jij de student die wij nodig hebben op het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties? Wil jij leren hoe de processen binnen de rijksoverheid lopen op het gebied van strategie, financiën en beleid? En ben je op zoek naar een uitdagende stageplek, traineeship of startersfunctie waar je je netwerk mee kan uitbreiden? Meld je dan nu aan voor de inhousedag!

Van 15.00 tot 18.00 uur krijgen wij de mogelijkheid een kijkje te nemen bij een van de oudste ministeries van ons land in het politieke en bestuurlijke hart van Nederland. Meld je hier aan!

Woensdag 27 februari 15:00 in Amsterdam: Trust Krediet Beheer

Het Credit Management Traineeship van TKB is perfect voor iedereen die zijn sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden wil gaan toepassen binnen de financiële dienstverlening! Tijdens deze inhousedag kom je hier alles over te weten. Bovendien ervaar je de dynamiek en sfeer van de organisatie. Tijdens een spannende interactieve workshop leer je meer over Lean Six Sigma en de manier van werkprocessen en structuren binnen het vakgebied van TKB.

Interesse? Wat leuk! Meld je dan gelijk aan voor een leerzame middag met afsluitende borrel bij TKB - Trust Krediet Beheer! Meld je hier aan!

Donderdag 28 februari 10:00 op de VU: Werken bij Defensie

Het Ministerie van Defensie is verantwoordelijk voor de bescherming van Nederland en de overzeese gebiedsdelen en onder andere voor hiertoe beschikbare personele, financiële en materiële middelen.
Tijdens deze workshop zal de focus liggen op welke campagne strategieën Werken bij Defensie hanteert om nieuw personeel te werven én op welke manier reclames en social media hiervoor worden ingezet.

Deze workshop zal worden gegeven door Luitenant Desmond die werkzaam is op de afdeling arbeidsmarktcommunicatie, de afdeling van Defensie waar alle reclames worden bedacht en geproduceerd! Zelf is hij gespecialiseerd in online media en valt het beheren van onder andere het YouTube en Instagram kanaal van Werken bij Defensie onder zijn werkzaamheden. Aansluitend zal er een presentatie gegeven worden door Sergeant Buddy over hoe het werken bij Defensie is en welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn!

Wil jij de wereld van Defensie beter leren kennen? Kom dan naar deze unieke en interessante workshop! Meld je hier aan!

Donderdag 28 februari 15:00 in FoyEOS: FSS Career Market

Zie jij jezelf werken bij een toonaangevend commercieel bedrijf? Of liever in de publieke sector? Op 28 februari is onze ledenruimte dé plek om je te oriënteren op je toekomstige arbeidsmogelijkheden! Ontmoet je potentiële collega's en ontvang de antwoorden op al je vragen tijdens de borrel. 

De volgende bedrijven zullen onder andere aanwezig zijn op de FSS Career Market: BMC, Considerati, Dröge & van Drimmelen, KPMG, TKB, Werken bij DefensieIPG Mediabrands en YTF. De FSS Career Market is gratis toegankelijk en vindt plaats van 15:00 tot 18:00 in FoyEOS (HG-02A03).

Vrijdag 1 maart 11:00 op de VU: Capgemini

Baanbrekende veranderingen zijn niet nieuw. Wel nieuw is de snelheid waarmee deze veranderingen zich voordoen. De vierde industriële revolutie dwingt bedrijven al hun zekerheden in een nieuw licht te bezien. Daarom heeft Capgemini besloten tot de oprichting van Capgemini Invent, een nieuwe afdeling gespecialiseerd in consulting, digitale innovatie en transformatie. Ons multidisciplinaire team helpt managers nieuwe bronnen van waarde creatie voor hun bedrijf te vinden. Wij versnellen de transformatie van ideeën naar prototypes en schaalbare praktische oplossingen.

Buig jij je graag vrijdagochtend 1 maart samen met de experts van Capgemini Invent over toekomstbestendige en innovatieve zaken als Thought Leadership, digitale engineering, elektrische auto’s en het inzetten van Kunstmatige Intelligentie? Meld je dan hier aan!


Vrijdag 1 maart 14:00 in Amsterdam: IPG Mediabrands

Op nog geen tien minuten lopen van de Vrije Universiteit bevindt zich IPG Mediabrands. Dit mediabureau sluit de FSS Career Week af met een inhousedag en een creatieve workshop, verzorgd door contentmarketingbureau Yune (onderdeel van IPG). Een greep uit de klanten van Yune: Coca-Cola, Lego, Nespresso, Bol.com, ING, Mora en Jumbo.

Hier ontwikkel óf ontdek jij jouw creative skills door met mediaprofessionals te brainstormen over content, campagnes, sociale media en de beste strategie voor super toffe klanten. Ben jij klaar om de nieuwste viral te ontwikkelen? Meld je hier aan!

 

Knipsel 


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...