Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

Valentijnsborrel

14Feb.

Van februari 14, 17:00 tot februari 14, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Lieve tortelduifjes en single pringles! Op donderdag 14 februari is het tijd voor de meest liefdevolle borrel van het jaar: de EOS Valentijnsborrel!


Je krijgt eindelijk de kans om de liefde te verklaren aan jouw EOS-crush! Ben je eigenlijk hartstikke sad en wil je Valentijnsdag liever helemaal niet vieren? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom om gezellig te knuffelen met de Borrel Commissie en te genieten van een borrel met een zak chips!

Houd dit evenement in de gaten om mee te doen aan de geweldige rozenactie en jouw crush te verrassen met een persoonlijke boodschap!


Nieuws

Meld je aan voor de Alumni Commissie!

Wil je na jouw studie nog verbonden blijven met de gezelligste vereniging? Dat kan door naar de Alumni-events te komen, maar nu heb je ook de kans om plaats te nemen in de Alumni Commissie! Deze commissie is namelijk op zoek naar twee nieuwe commissieleden!

Lees meer...

Blog

EOS-Blog #12: Wat is er bijzonder aan je bestuursjaar?

Lieve lezer,

Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er al gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020! In deze blog vertellen de bestuursleden allemaal iets wat zij bijzonder vinden aan hun bestuursjaar.

Lees meer...