Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • EOS Presents: Night Tales
  EOS Presents: Night Tales
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future
 • Ledenweekend
  Ledenweekend

Valentijnsborrel

14Feb.

Van februari 14, 17:00 tot februari 14, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Lieve tortelduifjes en single pringles! Op donderdag 14 februari is het tijd voor de meest liefdevolle borrel van het jaar: de EOS Valentijnsborrel!


Je krijgt eindelijk de kans om de liefde te verklaren aan jouw EOS-crush! Ben je eigenlijk hartstikke sad en wil je Valentijnsdag liever helemaal niet vieren? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom om gezellig te knuffelen met de Borrel Commissie en te genieten van een borrel met een zak chips!

Houd dit evenement in de gaten om mee te doen aan de geweldige rozenactie en jouw crush te verrassen met een persoonlijke boodschap!


Nieuws

Meld je aan voor de Raad van Advies of de Solcie!

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de Raad van Advies en de Sollicitatie Commissie van EOS! 

Ben jij initiatiefrijk, kan je goed samenwerken en je inleven in anderen? Maar kan jij ook onafhankelijk een oordeel vormen, adviseren en verantwoordelijk en discreet met informatie omgaan? Dan zoeken wij jou voor één van deze commissies! 

Lees meer...

Blog

EOS-blog #17: Het Landelijk Congres der Bestuurskunde

Lieve lezers,

Op 7 en 8 mei vindt het Landelijk Congres der Bestuurskunde plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Het thema van het congres is 'City of the Future: Risks and Opportunities of Future Urban Governance'.

Ben je geïnteresseerd in hoe de stad van de toekomst er uit kan zien en welke bestuurlijke vraagstukken hierbij komen kijken? Of wil je als bestuurskundige student in contact komen met jouw toekomstige werkgever? Zorg dan dat je 7 en 8 mei aanwezig bent!

Lees meer...