Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Wintersport Sauze d'Oulx

02Feb.

Van februari 02, 2019 16:00 tot februari 10, 2019 14:00

Bij 10050 Sauze d'Oulx, Turijn, Italië

Van 2 tot en met 10 februari zal EOS weer op legendarische wintersportreis gaan. Dit jaar gaan we naar Sauze d'Oulx in Italië!

Op de grens van Frankrijk en Italië is er voor ieder wat wils, met maar liefst 400 km aan pistes. Voor €459,- zit je met al je EOS-vrienden in Sauze d'Oulx, inclusief verblijf, vervoer, skipas, unieke EOS-hoody en nog vele andere verrassingen!


Als je nog niet om bent: Sauze d'Oulx heeft een groter aanbod aan bars, clubs en restaurants dan een gemiddeld wintersportdorp in Oostenrijk of Frankrijk!

De inschrijvingen gaan open op maandag 12 november 2018 om 17:00, dus zorg dat je ruim op tijd klaar zit achter je laptop! Om je in te schrijven ga je naar www.eosvu.nl/sauzedoulx. Let op: de link zal pas actief worden op 12 november om 17:00!

Houd het Facebook evenement in de gaten voor meer informatie over deze reis!


Nieuws

EOS zoekt nieuwe raadsleden voor de Kas Controle Commissie

Heb jij aantoonbare affiniteit met en verstand van financiën en lijkt het jou leuk om een aantal keer per jaar de kas van een vereniging met ongeveer 1500 leden te controleren? Dan heb je geluk! Voor het collegejaar 2018-2019 zoekt Faculteitsvereniging EOS een nieuw raadslid voor de Kas Controle Commissie (KCC).

Lees meer...

Blog

EOS-blog #5: Het Commissieleden Uitje


Lieve lezer,

Woensdag 14 november was het weer tijd voor het eerste Commissieleden Uitje van het jaar! We gingen gezellig met alle commissies ouderwets bowlen bij Knijn Bowling.

Al snel bleken er een paar commissieleden uitblinkers te zijn in bowlen.

Lees meer...